A Séfek séfe a TV2 Csoport történetének egyik legsikeresebb gasztrorealityje. Az 1. évad 2017-ben, a 2. etap 2019-ben, a 3. szezon pedig 2021-ben került képernyőre és mindegyik jól hozott. Ezekben a napokban indult a csatorna őszi műsorrendje és rögtön az egyik legerősebb műsorukkal kezdik az szezont. A Séfek séfe 4. évada ma 19:50-kor indul a TV2-n, a produkció mostantól minden hétköznap este látható lesz a csatornán.

hirdetés

A korábbi évadokhoz hasonlóan a jelentkezőknek idén is a három séfet, Vomberg Frigyest, Krausz Gábort és Wolf Andrást kell majd meggyőzniük a tányérjaikkal. A válogatók, és a három napos tréning után a három séf kiválasztja majd azt a 6-6 versenyzőt, aki a csapatába kerül. A 18 játékosból azonban csak egy nyerheti majd meg a “Séfek séfe” címet, a kéthetes franciaországi továbbképzést, valamint a 10 millió forintos fődíjat. A produkció műsorvezetője az 1. és a 3. szezon után 2022-ben ismét Ördög Nóra lesz.

A műsor 4. évadában bevezetnek egy fontos újítást. Az idei szezonban lesz egy úgynevezett “aranykés”. Egyelőre kevés dolgot árultak el ezzel kapcsolatban, azonban azt már tudni, hogy ennek a késnek a birtokában a séfek adhatnak egy különleges lehetőséget 1-1 általuk választott versenyzőnek, így is hozzásegítve őket akár a végső sikerhez.

A Séfek séfe sikerét jól mutatja, hogy nem csak a nézők szeretik, hanem kritikailag is elismert. A produkció mindhárom szezonját jelölték a Televíziós Újságírók Díján, gasztroreality kategóriában. A 3. évad ráadásul idén – minden más főzős műsort megelőzve – meg is nyerte a díjat. Ezen kívül a 2017-es és a 2021-es teljesítményéért is Ördög Nórát választották a legjobb női műsorvezetőnek, többek között a Séfek séfe 1. és 3. évadának is köszönhetően.

Kik alkotják majd a fekete, a piros és a kék csapatot? Vajon Vomberg Frigyes, Krausz Gábor vagy Wolf András versenyzője nyeri meg a gasztro reality 4. évadát? Kiderül mától hétköznap esténként a TV2-n!

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en