Az Elit (Elite) A nagy pénzrablás mellett a Netflix egyik legnézettebb spanyol nyelvű szériája. A produkció 1. szezonja 2018-ban debütált, a legutóbbi, 6. évada pedig tavaly novemberben vált elérhetővé a streaming szolgáltatón. A sorozat első részétől kezdve egészen a 4. etap végéig szerepelt benne az Ander Muñoz-t megformáló Arón Piper, míg Manu Ríos a 4. szezontól alakítja Patrick Blanco-t, a már berendelt 7. évadban azonban már nem fog játszani. A két színész hamarosan ismét közös produkcióban lesz látható, ugyanis nemsokára érkezik a vadonatúj pszichológiai thriller sorozatuk a Netflixre.

hirdetés

A csend rabságában (Muted / El silencio) története szerint Sergio Ciscar 6 évvel azután szabadul a börtönből, hogy kiskorúként megölte a szüleit. Ez idő alatt Sergio egy szót sem szólt, és nem működött együtt a igazságszolgáltatással, így a bűncselekmény motivációja teljes mértékben rejtély. Egy fiatal pszichiáter, Ana Dussuel vezetésével alakult egy csapat, amely feladata, hogy meghatározzák a férfi potenciális veszélyességét a társadalomra nézve és kiderítsék a valódi szándékait úgy, hogy titokban éjjel-nappal figyelik őt. Eközben a fiú megismerkedik Martaval, Ana pedig úgy véli, hogy a lány ráveheti Sergiot, hogy megnyíljon, ezért segítségét kéri annak ellenére, hogy ezzel veszélybe sodorja őt.

A 8 részes minisorozat május 19-én érkezik a streaming szolgáltatóra. Arón Piper alakítja Sergio Ciscart, míg a női főszereplőt, Ana Dussel-t Almudena Amor (A jó főnök) játsza. Marta bőrébe Cristina Kovani (Ha tudtam volna) bújik. Manu Ríos pedig Enekot formálja meg, a karakterről egyelőre azonban csupán azt lehet tudni, hogy meg akarja akadályozni, hogy Martanak bármi köze legyen a gyilkoshoz. Mellettük látható lesz még Aitor Luna (Balfék körzet), Ramiro Blas (Bebörtönözve), Aria Bedmar (Acacias 38) és Mikel Losada (Intimitás).

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei