A nyár közepe óta tudjuk, hogy egy vadonatúj, párokról szóló reality érkezik ősszel a TV2-re. A Párharc alapja egy szerb formátum, melyből kilenc évadot sugároztak hazájában, nagy sikerrel. A TV2 Csoport az utóbbi időben több európai ország médiapiacát is tanulmányozta, így találták meg ezt a műsort. A Párharc ma 21:20-kor indul és mostantól minden hétköznap este új adásokkal lesz látható a TV2-n.

hirdetés

A műsorban nyolc páros száll harcba: Kulcsár Edina tartalomgyártó, üzletasszony és párja, Varga Márk G.w.M rapper, akik a Párharc előtt még nem szerepeltek együtt egyetlen realityben sem. Gáspár Evelin és szerelme, Varga Attila, építési vállalkozó, akik több, mint egy éve vannak együtt. Varga Viktor énekes, és Zsembera Liliána táncművész. Igazi művészlelkek, a hosszútávú összezártság meglepő dolgokat hozhat ki belük. Chris Tanoh „Csoki”, akit a Ninja Warriorból is ismerhetnek a nézők, és Egedi Hedda. Ők az egyik legtemperamentumosabb páros, viharosan és szélsőségesen élnek meg mindent.

Heatlie Dávid zenész, énekes és felesége, Heatlie Dóra, akiket nemrég a Drágám, add az életed! című műsorban láthattak együtt a tévénézők. Aryee Claudia Dedei „Tücsi” influencer, és Sofron István a Magyar Jégkorong Válogatott tagja. Korábban szerepeltek a Love Bistroban is. Megméretteti magát Monoki Lehel, az Exatlon All Stars műsorvezetője és Gyenesei Leila öttusázó is. Leila tudja élvezni magát a játékot is, ellentétben Lehellel, akinek a győzelem az egyetlen alternatíva. Mellettük harcba száll Gaál Noémi időjárás-jelentő műsorvezető és Bán Tamás marketing szakember is.

A Párharc házigazdája Stohl András lesz. A produkcióban nyolc sztárpár versenyez egymás ellen különleges helyszíneken. A versenyzőknek a próbák során saját félelmeiket és korlátaikat kell legyőzniük. A műsorban szereplő pároknak minden ciklusban egy bátorságpróbán és egy összecsapáson kell megmérettetniük, melyeket szavazás követ. A ciklusok végén pedig párbaj keretében esnek ki.

Vajon a Párharcban melyik páros jön ki a legjobban a különböző versenyhelyzetekből? Milyen titkok derülnek majd ki a párkapcsolatukról? Kik nyerik majd a realityt? Kiderül mától hétköznap esténként a TV2-n és a TV2 Playen.

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi