Két év szünet után vadonatúj, heti magyar sorozatot tűz képernyőre a TV2 Csoport. A Pepe egy népszerű spanyol sorozat, a Chiringuito de Pepe (a nemzetközi címe Pepe’s Bar) magyar adaptációja, melyet tavaly forgattak. A főszerepben két hatalmas színész, Mucsi Zoltán és Simon Kornél. A Pepe első két epizódja ma este az Exatlon fináléja után, 20:30-kor lesz látható a TV2-n. A jövő héttől pedig vasárnaponként 18:55-kor folytatódik a csatornán.

hirdetés

A történet középpontjában egy csődközelbe jutott Duna-parti pecsenyéző áll. Annak tulajdonosa, Pepe a duplapaníros krokett koronázatlan királya, a fritőzben sütés nagymestere. Amikor egy nap Kollár Gábor, az ország minimalista sztárséfje bevásárolja magát az éttermébe, Pepe még nem tudja, hogy mindez csak azért történik, mert Gábor apja a halálos ágyán elárulta, nem ő a valódi édesapja, hanem Pepe és kéri, mentse meg a pecsenyézőt és a családot. A magyar gasztronómia sármőre határozott elképzeléssel áll neki, hogy Michelin csillagos éttermet faragjon a kifőzdéből, miközben szép lassan megismerkedik új családjának tagjaival, és Dunaszéphely lakóival.

A címszerepben Mucsi Zoltánt láthatják a nézők, Gábort Simon Kornél alakítja, a főbb szerepeket pedig Básti Juli, Kovács Lehel, Kovács Panka, Martinovics Dorina, Medveczky Balázs, Kálloy Molnár Péter, Fenyő Iván és Vándor Éva játsszák.

A Pepe alapvetően egy gasztro-sorozat, azonban messze nem csak egy étteremről szól és számos egyéb helyszínen is játszódik. Egymást váltják benne a vicces, a romantikus, a gyerekszereplők kapcsán érzelmes jelenetek, illetve időként egy kis akció is van benne. Ezek miatt pedig az egész családnak kellemes kikapcsolódást nyújthat.

Meddig tarthatja titkokban Gábor, hogy az igazi apja, az étterem addigi vezetője, Pepe? Vajon sikerül nekik felvirágoztatni a gyönyörű helyén lévő, de csődközelben lévő pecsenyézőt? Kiderül mától vasárnap esténként a TV2-n és a TV2 Playen.

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát