Az RTL+ egyéves működése során számos nem hétköznapi sorozatot hozott el az előfizetők számára. Ott volt a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király (mely épp most látható a tévében is), A Nagy Fehér Főnök, a Mellékhatás 2. évada, vagy az épp a napokban indult nagyszabású reality, az Éden Hotel. Ehhez a sorhoz csatlakozott október közepén a Valami Amerika sorozat, amely több szálon is kötődik az ugyanezen a címen megjelent, legendás filmtrilógiához. A szériából a cikk megírásakor már több mint a fele, 7 rész megtekinthető, de aki még nem kezdte el, az bármikor megteheti az RTL+-on. Számukra most bemutatjuk, hogy miről is szól a sorozat.

hirdetés

A szériában egy új testvér-trió, Marci, Zita és Balázs történetét ismerhetjük meg. A középpontban a legfiatalabb testvér, Marci és Bala közötti konfliktus áll, ugyanis a fiú nem kevés pénzzel tartozik a rettegett maffiavezérnek. Mivel a testvérek, mindenben támogatják egymást, így megpróbálják kihúzni öccsüket a csávából, ezáltal belekerülve Bala hálójába. Ebből pedig csak egy módon szabadulhatnak: egy nagyszabású és látványos tehetségkutatón keresztül, ahol a győzelemig kell segíteniük Marci egyik patronáltját, Angit. Ám Bala csapatának árgus szemei, és a verseny során megismert emberekkel kialakult viszonyaik még jobban megnehezítik a dolgukat.

A Valami Amerika sorozatban Marcit Ember Márk, Balázst Király Dániel, Zitát pedig Trill Beatrix alakítja. Mellettük többek közt még olyan színészek láthatóak a produkcióban, mint Brasch Bence, Földes Eszter, Eke Angéla, Staub Viktória és Kálloy-Molnár Péter, de a filmek jónéhány szereplője, Csuja Imre, Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Faragó András és Thuróczy Szabolcs is fontos szerephez jut a sorozatban. Továbbá olyan hírességek is feltűnnek a sorozatban, mint Csobot Adél és Frenreisz Károly, valamint Udvaros Dorottya is egy eddig nem látott oldalát mutatja meg.

A Herendi Gábor és Ipacs Gergely által rendezett Valami Amerika sorozat eddig elérhetővé vált 7 epizódját az RTL+ előfizetői bármikor megtekinthetik, és akár vissza is nézhetik. Az RTL reklámmentes szolgáltatása most 14 napig ingyenesen használható, ezt követően pedig 1990 forintos havi díjért lehet igénybe venni.

Miként folytatódik a Valami Amerika története? Hogyan kapcsolódnak az új szereplők a régi világ karaktereihez és mi történt az eltelt időszakban a korábban jól ismert szereplőkkel? Hogyan kapcsolódik a testvérek életéhez a tehetségkutató? Kiderül az alábbi linken, az RTL+ streaming szolgáltató felületén!

(A cikket az RTL támogatta.)

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai