A SkyShowtime szeptemberben is több premierrel jelentkezik majd, azonban a streaming szolgáltató most is csak a legfontosabbakat teszi közzé. Ezúttal 5 kiemelt produkciót mutatunk be, amelyek az ősz első hónapja során válnak elérhetővé. Jövő hónapban többek közt egy év elején debütált mozifilm, Sylvester Stallone szériájának folytatása és egy új minisorozat is érkezik a platformra.

Tulsa királya

Szeptember 5-én kerül be a kínálatba a Douglas Is Cancelled című 4 részes minisorozat. A brit dramedyben Douglas Bellowes egy tiszteletnek örvendő műsorvezető, aki a kulisszák mögött állandó visszaigazolásra vár a technológiában és közösségi médiában jártas fiatalabb társától, Madeline-től. Az unokatestvére esküvőjén azonban Douglas elsüt egy meggondolatlan, szexista viccet, ennek a híre pedig kikerül az internetre. Vajon a férfi számíthat az ügynöke és kollégái támogatására, vagy ő lesz a „cancel culture” újabb áldozata? 2 millió követővel a háta mögött mi indítaná arra Madeline-t, hogy Douglas érdekében posztoljon?

hirdetés

18-án indul a Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa királya (Tulsa King) 10 epizódból álló 2. évada. A bűnügyi drámasorozat ezt követően hetente jelentkezik új résszel. A folytatásban Dwight és csapata tovább építik és védik növekvő birodalmukat Tulsában, ám rájönnek, hogy nem ők az egyetlenek, akik igényt tartanak a területükre. A Kansas City-i maffia és egy nagyon befolyásos helyi üzletember fenyegetése miatt Dwight azzal küzd, hogy biztonságban tartsa a családját és a csapatát, miközben minden ügyét kézben tartja.

Szeptember 23-án dupla epizóddal debütál a Frasier 10 részből álló 2. etapja. A vígjátékszéria további epizódjai hetente kerülnek be a kínálatba. A produkció friss szezonjában Frasier Crane élete következő fejezetét követhetjük nyomon, miután visszatér Bostonba, hogy szembenézzen az új kihívásokkal, új kapcsolatokat alakítson ki, és végre beteljesítse egy-két régi álmát.

7 hónappal a magyar mozis premiert követően, 30-tól a SkyShowtime-on is megtekinthető lesz a Téli szünet (The Holdovers) című dráma. A film egy lázadó diák, egy közismerten ellenszenves professzor és az iskola főszakácsa között kialakuló valószínűtlen kötelék történetét mutatja be. Ők hárman a karácsonyi szünetre egyedül maradnak az egyetemen, és egymás segítségével rájönnek, hogy a múltjuk nem kötheti őket béklyóba. A főszerepekben a Golden Globe-díjas Paul Giamatti, az Oscar-díjas Da’Vine Joy Randolph és Dominic Sessa látható.

Szeptember 30-án válik elérhetővé A Mancs őrjárat (PAW Patrol) 10. évadának folytatása is. A gyerekeknek szóló animációs sorozatban 6 hős kutyus és vezetőjük, a 10 éves műszaki zseni, Ryder kalandjait követhetjük nyomon. A csapat latba veti minden problémamegoldó képességét, a humort és a menő járműveket is, hogy megvédjék Kalandváros lakóit.

hirdetés

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Szünet nélkül folytatódik egy német orvosi drámasorozat az egyik országos csatornán

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei