Augusztust követően most bemutatjuk, hogy milyen sorozatos újdonságok érkeznek a Maxra az ősz első hónapja során. Szeptemberben az előző hónaphoz képest több, 8 sorozat válik elérhetővé. A szériák mellett a Max közzétette a legfontosabb realityket és dokumentumfilm-sorozatokat is. Többek közt érkezik a Batman vadonatúj spinoff szériája, egy olasz produkció utolsó évada, Martin Sheen és Ruth Wilson közös alkotása és animációs sorozatok is.

Pingvin

Szeptember 2-án kerül be a kínálatba a Garbage Boy and Trash Can című animációs sorozat 5 részes 1. évada. Garbage Boy azt gondolja, hogy szuperereje van, ezért társával együtt harcol az igazságért. 8-án érkezik a streaming szolgáltatóra egy két epizódból álló dokumentumfilm-sorozat, A Maffiózók atyja: David Chase (Wise Guy: David Chase and The Sopranos). 25 évvel az ikonikus széria premierjét követően, a produkció betekintést nyújt az alkotó és író, David Chase életébe, karrierjébe és a Maffiózókon végzett munkájába.

hirdetés

9-én válik elérhetővé a LEGO Dreamzzz 20 epizódos 1. etapja, az animációs sorozat 20 részből álló 2. szezonja pedig 30-tól lesz megtekinthető a platformon. Mateo rájön, hogy ő az álmok védelmezője. Szembe kell néznie az álmokból a valóságba átlépő lényekkel, miközben megkérdőjelezi, hogy mi a valóság.

Szeptember 10-én debütál a Brilliáns barátnőm (My Brilliant Friend) 10 részes 4., és egyben utolsó évada. Az olasz drámaszéria minden héten új epizóddal jelentkezik majd. A produkció lezárása Elena és Lila felnőtt életét mutatja be, akik a nyolcvanas évek végének zűrzavarában találják magukat. Az anyaság és a karrier nehézségei, árulások, fenyegetések, eltűnések és természeti katasztrófák közepette Elena és Lila ismét ugyanarra a környékre költözik.

20-án lesz a premierje a Batman spinoff sorozatának, a Pingvin (The Penguin) 8 epizódból álló 1. etapjának. A thrillerszéria további részei hetente kerülnek majd be a kínálatba. A címszereplő bőrébe ezúttal is Colin Farrel bújik. Közvetlenül a 2022-es nagysikerű film eseményei után játszódó produkció az egykor Oswald Cobblepot néven ismert karaktert mutatja be, valamint hatalomra jutását Gotham alvilágában, hogy a Batman-univerzum egyik leghírhedtebb gonosztevőjévé váljon.

Szeptember 21-én jön a Maxra a Batwheels című animáció sorozat 10 részes 2. szezonja, amelyben továbbra is nyomon követhetjük a bűnüldöző csapat kalandjait. 24-től lesz megtekinthető a Martin Sheen és Ruth Wilson főszereplésével készült A Botrány királyi módra (A Very Royal Scandal) mindhárom epizódja. A brit széria az András herceg nagy port kavart 2019-es interjúját dolgozza fel, amelyben Emily Maitlis, a BBC újságírója faggatta a herceget Jeffrey Epsteinhez fűződő kapcsolatáról.

29-én indul az Adult Swim anime sorozata, az Uzumaki. A 4 epizódból álló horror szériából minden héten új rész érkezik a streaming szolgáltatóra. A történet szerint egy kisváros lakói megőrülnek és a spirálformák – a felhők, a mindennapi tárgyak, a haj, a rovarok, a bőr mintái – megszállottjaivá válnak.

A sorozatok mellett több reality és dokumentumfilm-sorozat is jön a Maxra a következő hónapban. Szeptember 3-án debütál a platformon a Gonosznak született: a sorozatgyilkos és a megmentő (Born Evil: The Serial Killer and The Savior), amely Hadden Clark gyilkosságairól, a tettes családjáról és vallomásáról mutat be eddig nem látott felvételeket. 4-én kerül be a kínálatba a Tengerparti felújítás (Battle on the Beach) című reality 8 részes 4. évada, míg az Aranyláz Alaszkában (Gold Rush: Mine Rescue With Freddy and Juan) 12 epizódból álló 4. etapja 12-én érkezik a Maxra. 14-én indul A három hónap jegyesség (90 Day Fiance: The Other Way) 22 epizódos 6. szezonja, amely minden héten új résszel jelentkezik majd.

Ugyanezen a napon debütál a platformon a Határellenőrzés: Svédország (Border Control: Sweden) című reality 14 epizódból álló 1. évada. A produkció további részei hetente kerülnek majd be a kínálatba. 20-án indul a Rejtett kincsek – Klasszikus autók (Shed and Burried: Classic Cars) 8 részes 1. etapja, amelynek epizódjai szintén hetente érkeznek a Maxra. A realityben ikonikus régi járműveket keresnek, amelyeket restaurálhatnak, és szép haszonnal eladhatnak. 21-én debütál egy vadonatúj reality, a Tiltott szerelem (Forbidden Love). A 8 epizódból álló 1. szezon részei heti rendszerességgel jönnek a streaming szolgáltatóra. A produkcióban eltérő vallású párok a végső kihívással néznek szembe, amikor az egyikük feladja a hitét, identitását és értékeit, hogy áttérjen partnere vallására.

A SkyShowtime szeptemberi újdonságait itt ismertettük. Hamarosan bemutatjuk a Max filmpremierjeit, valamint a Netflix, a Disney+, a SkyShowtime és a Prime Video következő hónapban debütáló produkcióit is.

hirdetés

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Szünet nélkül folytatódik egy német orvosi drámasorozat az egyik országos csatornán

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei