Júliust követően most bemutatjuk, hogy milyen sorozatos újdonságok érkeznek a Maxra a nyár utolsó hónapja során. Augusztusban az előző hónaphoz képest több, de még így is csupán 6 sorozat válik elérhetővé. A szériák mellett a Max közzétette a legfontosabb realityket és dokumentumfilm-sorozatokat is. Többek közt érkezik egy drámasorozat 3. évada, egy film folytatásaként szolgáló széria és egy népszerű animációs produkció anime változata is.

Ipar

Augusztus 1-jén érkezik a streaming szolgáltatóra egy brit thriller sorozat, a Red Eye – Halálos repülés 6 részes 1. évada. Három nő és három világ: egy rendőr, egy újságíró és az MI5 egy vezetője, mindhárman belekeverednek egy életveszélyes összeesküvésbe, amikor egy brit orvost letartóztatnak gyilkosság miatt, miután hazarepült Pekingből. A produkció április végén debütált a brit ITV1-n és az ITVX-n.

hirdetés

5-én kerül be a kínálatba az Aqua Teen Hunger Force első 4 etapja, így egyszerre 68 epizód válik elérhetővé a felnőtteknek szóló animációs sorozatból. A produkció egy turmix, egy adag sült krumpli, egy húsgombóc és a nyugdíjas szomszédjuk kalandjait mutatja be New Jersey külvárosában.

Augusztus 12-én indul az Ipar (Industry) 8 epizódból álló 3. szezonja. A széria ezt követően hetente jelentkezik majd új résszel. A produkció betekintést nyújt a magas szintű pénzügyek világába pár fiatal bankár életén keresztül, akik a nemzetközi banki miliőben építik karrierjüket, és a feszített tempót szexszel és drogokkal oldják. A friss évadban minden eddiginél nagyobb a tét. A folytatásban a Trónok harcában Havas Jont alakító Kit Harington is szerepelni fog.

16-án lesz a premierje a Rick és Morty: Anime (Rick and Morty: The Anime) 10 részes 1. etapjának, amelyben a két főszereplő kalandjait új stílusban követhetjük. A szériából minden héten új epizód érkezik a Maxra. 23-án indul egy lengyel krimisorozat, az Enyhülés (The Thaw / Odwilz) 6 epizódos 2. szezonja. Az évad további részei hetente kerülnek majd be a kínálatba. A Szczecini Rendőrkapitányság rendőreinek ezúttal egy emberkereskedő csoportot kell majd felszámolniuk. A nyomozás bonyolódik, amikor Zawieja rájön, hogy valaki a magánéletéből kapcsolatban állhat a bűnözőkkel.

Augusztus 26-án debütál az Isten városa című film folytatásaként szolgáló széria, az Isten városa: A harc folytatódik (City of God: The Fight Rages On / Cidade de Deus: A Luta Não Para). A brazil széria 6 részből álló 1. etapjából minden héten új epizód érkezik majd a platformra. 20 évvel az egész estés produkció történetét követően Wilson „Rocket” Rodrigues megvalósítja álmait, és fotóriporter lesz. Visszatér a városába, hogy dokumentálja a drogdílerek, a rendőrség, a milicisták és a politikusok közötti nézeteltéréseket, és azt, hogy ezek az események hogyan befolyásolják a lakók életét.

A szériák mellett több reality és dokumentumfilm-sorozat is jön a Maxra a következő hónapban. Augusztus 4-én debütál a platformon az Ausztrál opálbányászok (Outback Opal Hunters) 8 részes 7. évada, 5-én pedig érkezik a Riválisok (Mean Girl Murders) 10 epizódból álló 2. etapja. 8-án válik elérhetővé a Ki ölte meg az evansdale-i lányokat? (Taken Together: Who Killed Lyric and Elizabeth?) mindhárom része.

Augusztus 14-én debütál a streaming szolgáltatón az Őrült családi kaland (Big Crazy Family Adventure) 9 epizódos 1. szezonja. A Kirkeby család utazását bemutató realityből hetente új rész érkezik a Maxra. 19-én indul a 4 epizódból álló Csimpánzok Hollywoodban (Chimp Crazy), amely hetente jelentkezik új résszel. 30-án dupla epizóddal debütál a Maxon a Fixer Upper: A tóparti ház (Fixer Upper: The Lakehouse) című 6 részes reality, amelyből minden héten két epizód kerül majd be a kínálatba.

A Disney+ legnagyobb augusztusi újdonságait itt ismertettük. Hamarosan bemutatjuk a Netflix, a SkyShowtime és a Prime Video következő hónapban debütáló produkcióit, valamint a Max filmpremierjeit is.

hirdetés

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Szünet nélkül folytatódik egy német orvosi drámasorozat az egyik országos csatornán

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei