.

Ezek lesznek a Balaton és az Exatlon januári időpontjai - itt a TV2 2021-es műsorrendje

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 28. 22:15
2021-től vadonatúj hétköznapi műsorrenddel készül mindkét nagy csatorna. Elsőként lássuk a TV2 új programrendjét, ahol kora délutántól késő estig szinte teljesen új struktúra lesz. Sőt a tévétársaság meg sem várta a jövő évet, hanem a két legfontosabb januári premierjét már a napokban elindította. Azonban a Doktor Balaton és az Exatlon Hungary most még csak idéglenes időpontokban láthatóak, jövő héttől teljesen máskor kerülnek képernyőre. Nézzük, ez pontosan milyen időpontokat jelent és mivel készül még januárban a csatorna.
Január 4-én délután három fontos változás is lesz. 14:35-kor debütált a Tiéd az életem, mely egy vadonatúj, 2020-as mexikói telenovella. Ugyanezen a napon, 15:40-kor érkezik Az én lányom, mely a mostani időszak egyik legfontosabb török sorozatpremierje. A produkció érkezéséről nemrég elsőként számoltunk be és ugyanebben a cikkünkben mutattuk be részletesen a szériát. 16:45-kor pedig visszatér a pár hetes téli szünetéből A bosszú csapdájában, a török sorozat a 2. évadával folytatódik. A Tények és a Tények Plusz változatlanul, 18:00-kor és 18:45-kor jelentkeznek. A Doktor Balatonból a két ünnep között 5 epizód lesz látható, január 4-től pedig jóval későbbi időpontot kap. A sorozat folytatása, a 6. résztől 19 óra helyett 19:50-re kerül, így a második fele az RTL Klubos Keresztanyuval szemben lesz látható. Az Exatlon Hungary pedig 19:35 helyett 20:25-kor kezdődik majd. Palik László sportrealityje most is rendkívül hosszan jelentkezik majd, nagyjából bruttó (reklámokkal együtt) 2 és fél órás lesz, így 23 óra előtt 5-10 perccel érhet véget.
A főműsoridő utolsó perceiben, 22:55-kor A Bank című vetélkedő ismétlését tűzik műsorra. Stohl András game show-ja 2019 tavaszán volt látható és közepes nézettséget ért el. Szombat este a Tények Plusz után filmeket vetít majd a TV2. Vasárnap pedig már január 3-án, 18:45-kor visszatér a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpadának 2. évada, mely várhatóan még a jövő év első hónapjában véget is ér.


További hírek

Ők lesznek A Dal 2021 zsűritagjai és fellépői

Újabb tévétársaság jelentett be műsorváltozást Sas József halála miatt

Sas József halála miatt műsorváltozás lesz ma este az egyik magyar csatornán

Jövő héttől nagy műsorváltozás lesz a SuperTV2-n, későbbre kerül a Jóban Rosszban


Hozzászólások