2021-től vadonatúj hétköznapi műsorrenddel készül mindkét nagy csatorna. Elsőként lássuk a TV2 új programrendjét, ahol kora délutántól késő estig szinte teljesen új struktúra lesz. Sőt a tévétársaság meg sem várta a jövő évet, hanem a két legfontosabb januári premierjét már a napokban elindította. Azonban a Doktor Balaton és az Exatlon Hungary most még csak idéglenes időpontokban láthatóak, jövő héttől teljesen máskor kerülnek képernyőre. Nézzük, ez pontosan milyen időpontokat jelent és mivel készül még januárban a csatorna.

Január 4-én délután három fontos változás is lesz. 14:35-kor debütált a Tiéd az életem, mely egy vadonatúj, 2020-as mexikói telenovella. Ugyanezen a napon, 15:40-kor érkezik Az én lányom, mely a mostani időszak egyik legfontosabb török sorozatpremierje. A produkció érkezéséről nemrég elsőként számoltunk be és ugyanebben a cikkünkben mutattuk be részletesen a szériát. 16:45-kor pedig visszatér a pár hetes téli szünetéből A bosszú csapdájában, a török sorozat a 2. évadával folytatódik.

A Tények és a Tények Plusz változatlanul, 18:00-kor és 18:45-kor jelentkeznek. A Doktor Balatonból a két ünnep között 5 epizód lesz látható, január 4-től pedig jóval későbbi időpontot kap. A sorozat folytatása, a 6. résztől 19 óra helyett 19:50-re kerül, így a második fele az RTL Klubos Keresztanyuval szemben lesz látható. Az Exatlon Hungary pedig 19:35 helyett 20:25-kor kezdődik majd. Palik László sportrealityje most is rendkívül hosszan jelentkezik majd, nagyjából bruttó (reklámokkal együtt) 2 és fél órás lesz, így 23 óra előtt 5-10 perccel érhet véget.

A főműsoridő utolsó perceiben, 22:55-kor A Bank című vetélkedő ismétlését tűzik műsorra. Stohl András game show-ja 2019 tavaszán volt látható és közepes nézettséget ért el.

hirdetés

Szombat este a Tények Plusz után filmeket vetít majd a TV2. Vasárnap pedig már január 3-án, 18:45-kor visszatér a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpadának 2. évada, mely várhatóan még a jövő év első hónapjában véget is ér.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát