Augusztust követően most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek szeptemberben a Disney+-ra. Ezúttal az előző hónaphoz képest több, 10 friss produkció válik elérhetővé a streaming szolgáltatón. Ezek közt Marvel-sorozatok, szériák folytatásai, animációk és dokumentumfilm-sorozatok is megtalálhatóak.

Mindvégig Agatha

Szeptember 4-én debütál a Hazudj! (Tell Me Lies) 8 részes 2. évada. Lucy Albright és Stephen DeMarco visszatérnek az egyetemre, azonban nyár eleji drámai szakításuk óta nincsenek beszélőviszonyban. Végül mégis az ellentmondásokkal teli, függőséget okozó dinamikájuk újabb hullámában találják magukat, ami éppoly dühítő, mint amennyire elkerülhetetlen. Mindeközben a történet egyre mélyebben tárja fel Lucy és Stephen baráti körének életét.

hirdetés

Szintén ezen a napon válik elérhetővé az Arctic Ascent with Alex Honnold című dokumentumfilm-sorozat 3 epizódból álló 1. etapja. A hagymászó az expedíció során meg akarja mászni a Grönlandon található Ingmikortilaqot. 9-én kerül be a kínálatba a Hit-Monkey című animációs széria 10 részes 2. szezonja. A Marvel produkcióban egy japán hómajom egy amerikai bérgyilkos szellemének segítségével bosszúhadjáratra indul a tokiói alvilágban, és a híres „gyilkosok gyilkosa” lesz.

Szeptember 13-tól lesz megtekinthető a Vogue: A 90-es évek (In Vogue: The 90s) 1. évadának 3 epizódos első fele. A dokumentumfilm-sorozat második fevonása szeptember 20-án érkezik a platformra. A produkció bennfentes történeteket fed fel arról az évtizedről, amely hírességekké tette a szupermodelleket és stílusikonokká változtatta a zene moguljait. Ugyanekkor jön a Disney+-ra a Lego Star Wars: Újjáépíteni a Galaxist (Lego Star Wars: Rebuild the Galaxy) című minisorozat. Az animációs szériában az egész Star Wars-galaxis a feje tetejére áll, amikor egy nerfpásztor rábukkan egy jedi ereklyére.

19-én dupla résszel debütál a WandaVízió spinoffja, a Mindvégig Agatha (Agatha All Along). A Kathryn Hahn főszereplésével készült 9 epizódból álló minisorozat minden héten új résszel jelentkezik. Agatha Harkness padlóra kerül, miután egy gyanús, gót stílusú tini segít neki kiszabadulni egy abnormális varázslatból. Agatha érdeklődését akkor kelti fel igazán segítője, amikor a fiú könyörög neki, hogy vigye magával a legendás Boszorkányok útjára, egy mágikus próbatételre. Megígéri neki, ha túléli, akkor azzal jutalmazza meg a boszorkányt, ami a legjobban hiányzik neki. Agatha és a titokzatos tini egy kétségbeesett szövetséget kötve indulnak el a Boszorkányúton.

Szeptember 25-én válik elérhetővé az É-szakik (The Great North) 4. etapjának folytatása. Az animációs vígjátékban az Alaszkában élő Beef Tobin és családjának mindennapjait követhetjük nyomon. Szintén ekkor kerül be a kínálatba a Bob burgerfalodája (Bob’s Burgers) 16 epizódos 14. szezonja. Bob Belcher szerető felesége és három csintalan gyermeke segítségével próbálja életben tartani a hamburgerezőjét.

27-én lesz a premierje az Ayla & The Mirrors című spanyol zenés drámasorozatnak. Ayla luxuséletet él, azonban egy baleset következtében hirtelen mindent elveszít, még az emlékeit is. Kénytelen a nulláról kezdeni, amelyben a zene, a tánc és a barátai segítik őt. 31-től lesz megtekinthető a Belakoltatva (Unprisoned) 8 epizódból álló 2. évada. Az Alexander család még mindig teljes káoszban él. Paige terápiás praxisa bajban van, Finn szorongása az egekben, Edwin még mindig azon agyal, hogyan rendezze a börtönön kívüli életét, a köztük fennálló kapcsolatok pedig bonyolultabbak, mint valaha. A családnak segítségre van szüksége, és itt az ideje szakembert hívni – aki nem Paige.

A Max szeptemberi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt ismertettük. A SkyShowtime-ra érkező produkciókat itt mutattuk be.

hirdetés

Ők küzdenek meg egymással a Sztárbox vasárnapi, 3. adásában

Hétfőtől új nevet kap az RTL+ legnagyobb, fizetős csomagja

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának utolsó hetének vendégei

Az első 5 rész után heti műsorként folytatódik majd a Ford Boyard – Az erőd az RTL-en

Megvan, hogy kik küzdenek meg egymással a Sztárban sztár most hétvégi adásaiban

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb októberi újdonságai