A Disney+ júniusi premierjei után most bemutatjuk, hogy milyen produkciók kerülnek fel a nyár második hónapja során a streaming szolgáltató kínálatába. Júliusban érkezik két dokumentumsorozat, egy misztikus széria, egy romantikus film, három animációs tartalom, valamint néhány rövidfilm is.

Vigyázó szemek

Július legfontosabb sorozatpremierje a Disney+-on a Vigyázó szemek (The Watchful Eye), melynek mind a 10 epizódja 5-én került fel a platformra. A történet főszereplője Elena Santos, egy bonyolult múltú fiatal nő, aki egy manhattani családnál dolgozik dadusként. Hamarosan megtudja, hogy a rejtélyes épületben mindenkinek halálos titkai és hátsó szándékai vannak. Az ott lakók azonban nem tudják, hogy Elenának is van néhány megrázó rejtegetnivalója. A produkció Amerikában a Freeformon volt látható 2023 januárja és márciusa között. A misztikus szériát júniusban az 1. évad után elkaszálták, így biztosan nem lesz folytatása.

hirdetés

Két dokumentumsorozat is érkezik a Disney+-ra a hónapban. Július 12-én jön a Hillsong titkai (FX’s The Secrets of Hillsong). A négy részes produkció a Vanity Fair újságíróinak, Alex Frenchnek és Dan Adlernek a megatemplom botrányairól szóló kirobbanó riportjain alapul. Egy héttel később, 19-én pedig elérhetővé válik A lecke neve: gyilkosság (The Lesson Is Murder) című dokumentumszéria is. Bryanna Fox nyomozó pszichológus és volt FBI profilozó, valamint csapata olyan elítélt sorozatgyilkosságok ügyeit tárja fel újra, amelyek során nyugtalanító, máig megválaszolatlan kérdések merülnek fel.

Hillsong titkai

Júliusban három animációs tartalom is felkerül az online videótárra. Július 5-én érkezett a Kizazi Moto: A Tűz Nemzedéke (Kizazi Moto: Generation Fire). Az animált sci-fi antológia tíz futurisztikus látomást mutat be Afrikáról, melyeket a kontinens változatos történetei és kultúrái inspiráltak. 8-án válik elérhetővé a Bleach: Thousand-Year Blood War második fele. A produkció főszereplője Ichigo Kurosaki, aki egy véletlen találkozás során Soul Reaper erejére tett szert. Július 24-én jön a Futurama 11. évada. Az animációs széria 10 év szünetet követően tér vissza, méghozzá a teljes eredeti szereplőgárdával.

A hónapban egyéb tartalmak, főleg kisfilmek is érkeznek a Disney+-ra. Július 5-től már megtekinthető az X-akták (X-Files) első 9 évada is, 7-én pedig felkerült a kínálatba a Védelmi zóna (Une Zone A Defendre) című 2023-as francia romantikus film. Ezen a napon kezdődött a visszaszámlálás a Disney 100. évfordulójáig, aminek alkalmából nosztalgikus rövidfilmek jönnek a platformra. A Bath Day (a Macskaarisztokraták bónusz rövidfilmje), a Building a Building, a Vízmánia (Aquamania), A csontváztánc (Skeleton Dance) és a Figaro and Frankie premierje július 7-én volt. 28-án jön egy vadonatúj rövidfilm, a Bolondos gőzhajó (Steamboat Silly), ami az eredeti Willie gőzhajó párja lesz.

A Netflix júliusi sorozatpremierjeiről itt, filmes újdonságairól pedig itt írtunk korábban. Az RTL+ júliusi premierjeiről itt, a SkyShowtime nyáron érkező legnagyobb filmjeiről és sorozatairól pedig itt írtunk.

hirdetés

Ma és holnap este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Minek ment oda: Ezt tudni a ma este induló különleges magyar sorozatról (x)

39. heti nézettség - Hasít az Árulók, az első hetén a legsikeresebb hétköznapi műsor lett

3 évad után elkaszálták a Netflix egyik vígjátéksorozatát

Bemutatjuk a Max legfontosabb októberi sorozatpremierjeit

Ezt tudni az ATV-n ma induló Géniusz 4. évadáról (x)