Júliust követően most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek augusztusban a Disney+-ra. A nyár utolsó hónapja során mindössze 7 friss produkció kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. Ezek közt egy népszerű krimi-vígjátékszéria új évada, egy Star Wars produkció folytatása, National Geographic alkotás és két sikeres dél-koreai énekes utazásait bemutató sorozat is megtalálható.

Gyilkos a házban

Augusztus 8-án két résszel debütál a BTS nevű dél-koreai fiúbanda két tagjának, Jiminnek és Jung Kooknak a dokumentumfilm-sorozata, az Are You Sure?!. A 8 epizódból álló produkcióban a két énekes 2023 nyarán egy felejthetetlen világkörüli utazásra indul a katonai behívójuk előtt. 12-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Vigyázz, ufók! (Solar Opposites) 12 részes 5. évada, amelyben tovább folytatódnak a földönkívüli család kalandjai.

hirdetés

14-én indul a Star Wars: Fiatal Jedik kalandjai (Star Wars: Young Jedi Adventures) 5 epizódos 2. etapja. Az animációs sorozat minden héten új résszel jelentkezik. A folytatásban az ifjú Jedik új küldetéseket vállalnak szerte a galaxisban, miközben megpróbálják megállítani a kalózokat. 19-én kerül be a kínálatba a James Cameron által készített Óceánkutatók (OceanXplorers) című National Geographic sorozat. A fejlett technológiával felvértezett, rettenthetetlen felfedezőkből és tudósokból válogatott csapat egy globális odüsszeiára indul, hogy az óceán legnagyobb rejtélyeit az állatok és ökoszisztémáik életén keresztül megfejtse.

Augusztus 21-én jön a platformra a Géniusz antalógia széria legújabb szezonja, amely a Géniusz: Martin Luther King Jr. és Malcolm X (Genius: MLK/X) alcímet kapta. A 8 részből álló évad a két férfi életét követi végig, viharos gyerekkoruktól kezdve egészen a meggyilkolásukig. Annak ellenére, hogy nagyon különböző életet éltek, a céljaik hasonlóak voltak.

23-án lesz a premierje a Szikromorfán születtem (The Supremes at Earl’s All-You-Can-Eat) című dramedynek. A film a három legjobb barátnő, Odette, Barbara Jean és Clarice történetét követi, akiket The Supremes néven ismernek, és akik évtizedeken át együtt vészelték át az élet viharait, házasságon és gyerekeken, boldogságon és szomorúságon keresztül. Most ez a hármas ismét próbatétel elé áll és az eddigi legnehezebb időszakukkal kell szembenézniük.

Augusztus 27-én indul Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez közös krimi-vígjátéksorozata, a Gyilkos a házban (Only Murders in the Building) 4. etapja. A 10 részes szezonból minden héten új epizód kerül be a kínálatba. Az amatőr podcast trio Charles kaszkadőrdublőrje, Sazz Pataki körül történt sokkoló eseményével foglalkozik. Mivel nem derül ki, hogy Sazz vagy Charles volt-e a tervezett áldozat, a nyomozás egészen Los Angelesig elvezet, ahol egy hollywoodi stúdió filmet készít a Gyilkos a házban podcastről. Amint Oliver, Mabel és Charles visszatérnek New Yorkba, lakóhelyük udvarán átkelve egy izgalmas utazás veszi kezdetét, ugyanis belemerülnek az Arconia nyugati tornyában élők életébe.

Hamarosan bemutatjuk a Netflix, a Max, a SkyShowtime és a Prime Video következő hónapban debütáló produkcióit is.

hirdetés

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Szünet nélkül folytatódik egy német orvosi drámasorozat az egyik országos csatornán

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei