A júliusi hőségben is lesz mit nézni a Netflixen, ugyanis ebben a hónapban az előző hónaphoz képest több, összesen 12 vadonatúj film érkezik a kínálatba, ráadásul mindegyik a streaming szolgáltató saját gyártása. Többek közt elérhetővé válik több film folytatása és egy népszerű amerikai produkció spanyol spinoffja is, valamint olyan témákba nyerhetünk betekintést, mint a csempészet, a szerelem, az autóverseny és a gyilkosság.

Szélhámos rokonok

Július 6-án kerül be a kínálatba Az arany illata (Cash / Gold Brick) című francia dramedy. Egy gyári munkás megunja a hálátlan munkáért kapott alacsony bért. Úgy dönt, hogy helyrebillenti a mérleget, és luxusparfümök csempészetébe kezd munkaadói orra előtt. 7-én érkezik a Netflixre az Adam DeVine, Pierce Brosnan, Ellen Barkin és Nina Dobrev főszereplésével készült Szélhámos rokonok (The Out-Laws). Egy bankigazgató éppen élete szerelmét készül feleségül venni, amikor a bankját kirabolják. A férfi úgy gondolja, hogy a városba frissen érkezett jövendőbeli sógorai állnak a rablás mögött.

hirdetés

Szintén 7-én debütál egy fülöp-szigeteki romantikus dráma, az Évszakok (Seasons). Egy tucat félresikerült kapcsolat után két jó barát megállapodik, hogy kockáztatnak és tovább keresik a szerelmet, azonban lehet, hogy pont egymásban találnak rá. 12-től lesz megtekinthető a streaming szolgáltatón az Autócska úr és a templomos lovagok (Mr. Car and the Knights Templar / Pan Samochodzik i Templariusze). A lengyel akció-kalandfilmben Tomasznak egy ronda, de hihetetlen képességekkel rendelkező autója van. Lengyelországba megy, hogy megfejtsen egy történelmi rejtélyt, és hogy elkapja a tolvajokat és csempészeket, akik értékes történelmi tárgyakat próbálnak ellopni.

Július 14-én jön a Netflixre a Sandra Bullock főszereplésével készült Madarak a dobozban spanyol spinoffja, a Madarak a dobozban – Barcelona (Bird Box Barcelona). Miután egy rejtélyes eredetű entitás kiirtja a világ lakosságát, Sebastián és lánya Barcelonában belevágnak a saját nagy túlélési kalandjukba. Ugyanezen a napon lesz a premierje a Szerelmi taktikák 2-nek (Love Tactics 2 / Ask Taktikleri 2). A török romantikus vígjáték folytatásában Asli úgy gondolja, hogy a házasság csak átverés, és nemet mond. Ám amikor udvarlója, Kerem váratlanul egyetért vele, a lány hosszas játszmába kezd, hogy rávegye valahogy a lánykérésre.

19-én válik elérhetővé egy mexikói vígjáték, A (majdnem) legendák (The (Almost) Legends / Los (casi) ídolos de Bahía Colorada). Egy színes mexikói kisvárosban két fivér, Romeo és Preciado újra találkoznak, hogy egy adrenalinnal teli autóversennyel adózzanak apjuk emlékének. 21-én kerül be a streaming szolgáltató kínálatába a Tyrone klónja (They Cloned Tyrone) című sci-fi vígjáték. Egy hátborzongató eseménysorozatot követően egy különös trió egy gonosz összeesküvés útvesztőjébe kerül a környékükön. A főszerepekben John Boyega, Teyonah Parris és Jamie Foxx látható.

Július 27-én debütál a Boldogság kezdőknek (Happiness for Beginners). A romantikus vígjáték története szerint a válás után élete fordulópontján lévő tanárnő, Helen tiszta lappal akarja újrakezdeni az életét, amikor jelentkezik egy kemény csoportos túrára. Szintén ezen a napon érkezik a platformra egy német sci-fi, a Paradise. Amikor a felesége egy adósság miatt kénytelen lemondani életének 40 évéről, egy férfi megismeri annak az időmanipulációs biotech vállalatnak a sötét oldalát, amelynek dolgozik.

Ugyanekkor jön a Netflixre a Ma felemlegetjük azt a napot (Today We’ll Talk About That Day / Hari Ini Akan Kita Ceritakan Nanti) című indiai dráma. A 2020-ban megjelent Felemlegetjük még ezt a napot előzménytörténeteként szolgáló filmből kiderül, mikor keresztezték egymást először Narendra és Ajeng útjai. Mindeközben összeforrnak a múlt és a jelen eseményei. 27-én kerül be a kínálatba egy thai bűnügyi dráma, a Ki lehet a gyilkos? (The Murderer). Egy kis vidéki városkában gyilkosságsorozat történik, és egy elszánt nyomozó megpróbálja leleplezni a tettest. Az első számú gyanúsított az angol bevándorló, Earl.

A SkyShowtime nyáron érkező legnagyobb filmjeiről és sorozatairól itt írtunk. A Netflix júliusi sorozatpremierjeit itt mutattuk be.

hirdetés

Ezek lesznek a Disney+ legnagyobb őszi premierjei

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér

Műsorváltozás vasárnap a TV2-n: új időpontba kerül a Megasztár első válogatója

3 friss évad és egy új sorozat is érkezik a Network4 csatornáira szeptember végén

Mozifilmek, új sorozatok és folytatások: 21 produkciót jelentett be a SkyShowtime

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára