Idén szilveszterkor is számos különkiadást láthatunk majd a különböző csatornákon. Most cikkünkben összefoglaljuk, hogy milyen szilveszteri műsorok kerülnek képernyőre az év utolsó napján. Ezek között vannak olyan saját gyártású produkciók is, amelyekkel korábban már külön cikkben foglalkoztunk.

hirdetés

A TV2-n tavalyhoz hasonlóan most is lesz Szerencsekerék az év utolsó napján. A produkció ugyanis szilveszteri különkiadással jelentkezik majd, ami 19:50-kor kerül képernyőre. Ezt követően 21:30-tól egészen éjfélig a Sztárban sztár leszek! – a javából lesz látható a csatornán, amelyben a tehetségkutató műsor legjobb pillanatait és legemlékezetesebb átváltozásait nézheti meg újra a közönség. Éjfélkor pedig a Himnusz csendül majd fel.

Az RTL-en az elmúlt évekhez hasonlóan a napi hírösszefoglaló mellett most is szilveszteri különkiadással jelentkezik az RTL Híradó. 18 órától a Hírcsárda szerkesztőségének álhíreivel búcsúztatja a csatorna az óévet, a két szilveszteri hírolvasó pedig Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás lesz. 19 órától a Bud Spencer és Terrence Hill főszereplésével készült Különben dühbe jövünk lesz látható, amit 21:20-tól az ...és megint dühbe jövünk követ. Éjfélkor ismét különleges közreműködők adják elő a Himnuszt az RTL-en. Ezúttal a nagyrészt pedagógusokból álló Kecskeméti Énekes Kör és a Miraculum gyerekkórus előadásában csendül fel a Himnusz.

Az RTL Kettőn ebben az évben is szilveszteri adással jelentkezik a NőComment!. Liptai Claudia talkshowjának különkiadásából, a NőComment! – Szilveszter 2022-ből két rész is látható lesz a csatornán. Az egyik rész 19 órakor kezdődik, míg a másik a ValóVilág 21 órától látható összefoglalóját és párbaját követően, 23 órakor kerül képernyőre. Az ATV is készül szilveszteri műsorokkal, ugyanis 19 órától lesz látható Gundel Takács Gábor vetélkedőjének, A Géniusznak a ünnepi különkiadása, amiben sztárok mérik össze a tudásukat. 20:25-kor veszi kezdetét a csatornán a #Bochkor Szilveszter, amit 21:40-től az AradiVarga Show Szilveszter követ. Éjfélkor pedig az ATV-n is a Himnusz fog szólni.

A HírTV-n 23:10-től a Bayer show szilveszteri különkiadása lesz látható, amelyben Németh Szilárd, Kósa Lajos, Deutsch Tamás és Bayer Zsolt várja a nézőket. A műsorban közéleti kvízek is lesznek, éjfélkor pedig közös koccintással köszöntik az újévet. A Zenebutikon délelőtt 10 órakor egy hatórás élő kívánságműsor veszi kezdetét, amely vendégei a csatorna sztárjai lesznek. 25 éve került adásba az első Dáridó a TV2-n, ebből az alkalomból pedig Dáridó 25 címmel 16 órától éjfélig a nagysikerű műsor legjobb pillanatait idézik fel a Zenebutikon, valamint új felvételeket is láthatnak a nézők.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része