A SkyShowtime szeptembert követően októberben is számos premierrel jelentkezik majd. Ezúttal az 5 legfontosabb produkciót mutatjuk be, amely a következő hónaptól megtekinthető lesz a streaming szolgáltatón. Többek közt egy ismert színész realityje, egy vadonatúj spanyol sorozat, egy friss kémthriller széria, egy misztikus sorozat két évada és egy nemrég a moziban debütált film is felkerül az online videótárra.

TÁR

Október 2-án dupla résszel debütál a SkyShowtime-on a Sylvester Stallone családjának életét bemutató The Family Stallone című reality. A 8 epizódból álló produkció hetente jelentkezik majd új résszel. A filmtörténet legjellegzetesebb karaktereinek eljátszása után a háromszoros Oscar-jelölt Sylvester Stallone beengedi a kamerákat az otthonába, hogy megörökítsék élete legfontosabb szerepében, apaként. A reality májusban mutatkozott be a Paramount+-on.

hirdetés

9-én lesz a premierje a Fleeting Lies (Mentiras Pasajeras) 8 részes 1. évadának. A spanyol drámasorozat további részei hetente kerülnek fel a streaming szolgáltatóra. Egy hónappal az esküvőjét és közvetlenül a cégigazgatói kinevezését megelőzően, Lucíát bemártja a szintén előléptetésre pályázó riválisa. Emiatt Lucíát ipari kémkedéssel vádolják meg, és azonnali hatállyal elbocsátják. Az élete és jövője száznyolcvan fokos fordulatot vesz, és nem tudja, hogy mondja el a párjának és az ő gyerekeinek, hogy karrierje derékba tört.

Október 14-én érkezik a platformra a Yellowjackets 10 részes, teljes 1. etapja. A thrillersorozat 9 epizódból álló 2. szezonjára sem kell sokat várni, ugyanis 28-án indul majd a SkyShowtime-on, és hetente jelentkezik majd új résszel. Az Emmy-díjra jelölt széria egy tehetséges, középiskolás lány focicsapat történetét követi nyomon, akik nem éppen szerencsés túlélői lesznek egy repülőgép-katasztrófának az északi vadon mélyén. A sorozat a küzdelmek mellett a lányok életét is végig követi, amelyet 25 év elteltével próbálnak újra összerakni – ám a múlt valójában soha nem tűnik el. A Yellowjackets 2021-ben mutatkozott be a Showtime-on, a folytatása pedig idén márciusban debütált.

8 hónappal a magyar mozis premiert követően, 30-tól már a SkyShowtime-on is megtekinthető lesz a Cate Blanchett főszereplésével készült TÁR. A klasszikus zene nemzetközi világában játszódó dráma középpontjában Lydia Tár, az ikonikus zenész áll. Lydiát széles körben a legnagyobb élő zeneszerzőnek és karmesternek tekintik, aki a világon az első női vezető karmestere egy német zenekarnak. A Todd Field által rendezett film 6 kategóriában kapott Oscar-jelölést.

Szintén október 30-án indul a streaming szolgáltatón Zoe Saldaña legújabb szériája, a Special Ops: Lioness. A 8 epizódos kémthriller sorozat új részei hetente kerülnek majd fel a platformra. A szériát egy valós amerikai katonai program ihletett. A történet Joe életét követi nyomon, ahogy a CIA terrorizmus elleni háborújának élharcosaként próbál egyensúlyt teremteni magán- és szakmai életében. A Lioness program Kaitlyn Meade és Donald Westfield felügyelete alatt Cruzt, egy kemény tengerészgyalogost vesz fel arra, hogy Joe mellett beépített ügynökként segítse a CIA erőfeszítéseit a következő 9/11 megelőzése érdekében. A Special Ops: Lioness július végén debütált a Paramount+-on.

Hamarosan bemutatjuk a Netflix októberben debütáló új szériáit és filmjeit, valamint a Disney+, az RTL+ és az HBO Max következő havi újdonságait is.

hirdetés

Még idén érkezik az Adom a napom 2. évada a VIASAT3-ra

Kiderült, hogy mikor ér véget a Séfek séfe 5. évada a TV2-n

Az RTL fontos sávban megismétli a Keresztanyut, minden hétköznap látható lesz

Kiderült, hogy a Dancing with the Stars 4. évada milyen időpontban lesz látható a TV2-n

Éden Hotel, Ázsia Expressz, Szingli vagy svindli – összegyűjtöttük az ősz 10 legnagyobb tévéműsorát

Két háttérműsort is kap a VIASAT3 nagyszabású társkereső realityje