A SkyShowtime októbert követően novemberben is számos premierrel jelentkezik majd. Ezúttal a 6 legfontosabb produkciót mutatjuk be, amelyek a következő hónaptól megtekinthetőek lesznek a streaming szolgáltatón. Többek közt egy régi sorozat rebootja, egy animációs film, és több, a mozikban idén debütált alkotás is felkerül az online videótárra.

Végtelen víztükör

November 3-án dupla résszel debütál a SkyShowtime-on az 1993 és 2004 között futott Frasier című vígjátéksorozat rebootja. A széria 10 részes 1. évada ezt követően hetente jelentkezik új epizóddal. A sorozatban ismét Kelsey Grammer játsza a címszereplőt. Frasier Crane visszatér a Massachusetts állambeli Bostonba, ahol új kihívásokkal néz szembe, új kapcsolatokat alakít ki, és végre valóra váltja néhány régi álmát. A produkció októberben debütált a Paramount+-on.

7 hónappal a hazai mozis premier után, 5-től a SkyShowtime-on is elérhető lesz a Super Mario Bros.: A film (The Super Mario Bros. Movie). Az animációs film Marióról, a bajszos vízvezeték-szerelőről és nyakigláb testvéréről, Luigiról szól, akik meg akarják menteni Barack hercegnőt a gonosz Bowsertől. 19-én indul a Fellow Travelers 8 epizódból álló 1. évada. A további részei hetente kerülnek majd be a kínálatba. A Thomas Mallon regénye alapján készült szériában a karizmatikus Hawkins Fuller, miközben a háttérpolitikusi karrierjét építi, találkozik egy lelkes, idealista fiatalemberrel, Tim Laughlinnal. Kapcsolatuk akkor kezdődik, amikor Joseph McCarthy és Roy Cohn háborút indít az államellenesek és a szexuálisan deviánsok ellen, amivel kezdetét veszi a 20. századi amerikai történelem legsötétebb korszaka.

7 hónappal a magyar mozis bemutatót követően, november 19-től a SkyShowtime-on is megtekinthető lesz a Nicholas Hoult és Nicolas Cage főszereplésével készült Renfield. A Drakula hűséges szolgájáról Renfieldről szóló horror-vígjátékban, a címszereplő kénytelen gondoskodni ura zsákmányáról, és teljesíteni minden parancsát, legyen az bármilyen lealacsonyító. Eljött azonban az ideje annak, hogy több évszázados szolgaság után Renfield kipróbálja, van-e élet a Sötétség Fejedelmének árnyékán túl is. Ehhez azonban ki kell találnia, hogyan váljon urától függetlenné.

21-én indul a Dreamland című brit vígjátéksorozat 6 részes 1. etapja. A sorozat többi epizódja hetente érkezik majd a streaming szolgáltatóra. A produkció egy tengerparti városban, Margateben játszódik. A legidősebb lánytestvér, Trish harmadszorra is teherbe esik, és két húga, Clare és Leila édesanyjukkal és nagymamájukkal mind körülötte ugrálnak. Amikor azonban másik testvérük, Mel váratlanul újra betoppan az életükbe, a stabil családi kötelékek veszélybe kerülnek. A széria áprilisban mutatkozott be a Sky Atlantic-on.

Mindössze 2 hónappal a hazai mozis premier után, november 27-től a streaming szolgáltatón is elérhető lesz a Végtelen víztükör (Infinity Pool). A részben Magyarországon forgott produkció főszerepeiben Alexander Skarsgård, Mia Goth és Cleopatra Coleman látható. A sci-fi horrorfilmben egy pár a tökéletes nyaralását élvezi egy kristálytiszta tengerparton. A vonzó és egyben titokzatos Gabi vezetésével az üdülőterületen túlra merészkednek, ahol egy tragikus baleset történik és rádöbbennek, hogy a bűnözéssel szemben itt zéró tolerancia van: vagy kivégeznek, vagy ha elég gazdag vagy, akkor végig is nézheted, ahogy meghalsz.

hirdetés

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit

Sikerült megállapodni, nem tűnnek el a TV2 Csoport csatornái az egyik kábelszolgáltatónál

Új helyszínről jelentkezik az RTL több műsora is

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Prime Videóra

25. heti nézettség - 8 éves nézettségi rekordot dönthetett a Skócia – Magyarország mérkőzés

Ezt lehet tudni a jövő héten érkező 4. Beverly Hills-i zsaru filmről