A Nyerő Páros az elmúlt évek legsikeresebb napi műsora és legnézettebb magyar realityje. A produkció első évada 2016-ban debütált az RTL Klubon és azóta – 2017-et leszámítva – minden évben új szezonnal jelentkezik a csatornán. A Nyerő Páros műsorvezetője az első etaptól kezdve Sebestyén Balázs, akinek az idei évben is Kabát Péter lesz a segítője. A reality hatodik évada ma 21 órakor indul és mostantól minden hétköznap új adásokkal lesz látható az RTL Klubon.

hirdetés

A műsor megújult villájába most is 8 sztárpár költözik be: Megyeri Csilla influenszer, műsorvezető kilenc éve egy pár Molnár Zsolt vállalkozóval. Most ők is harcba szállnak, hogy bebizonyítsák: szerelmük mindent túlél. Törőcsik Dánielt az Éjjel-Nappal Budapestben ismerte meg az ország, azóta Európa-szerte híres tetoválóművész lett Németországban. Ő párjával, az egykori topmodell Bíró Beával hajt majd a győzelemre. Ringbe száll a győzelemért az X-Faktor második évadának ezüstérmese, Muri Enikő énekesnő, musicalszínésznő. Ötödik éve a Sugarloaf zenekar tagja, amelynek alapító-gitárosa, Tóth Szabi rockzenész, zeneszerző, producer egyben Enikő párja is.

A küzdelemben ott lesz Tóth-Hódi Pamela influenszer és férje, Tóth Bence építési vállalkozó, egykori futballista, de a Nyerő Páros címre hajt majd Madár Veronika színésznő férjével, az egykori vadászpilóta Landor Richárddal. Détár Enikő színésznő párjával, Kiss Péter angoltanárral vág neki a megmérettetésnek. Az X-Faktor felfedezettje, Zdroba Patrik énekes párjával, Bádoki Bettinával száll versenybe, hogy bebizonyítsák, kapcsolatuk kiáll minden próbát. Lotfi Begi DJ, zenei producer feleségével, Lotfi-Schadi Réka fodrász, divattervezővel küzd majd a Nyerő Páros címért.

A Nyerő Párosban nyolc sztárpár költözik be a megújult villába. A műsor során a győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolatok esetében: csak az nyerhet, aki jól ismeri a párját és bízik a döntéseiben. A párok azonban nemcsak magukért, hanem egymás ellen is játszanak, bizonyos feladatokban pedig lehetőségük lesz akadályozni, hátráltatni az ellenfeleket. Emellett a szerelmeseknek a villában is ügyesen kell taktikázniuk, hiszen mindannyiuk számára a cél az , hogy ott álljanak az utolsó szimpátia-szavazáson és a végén az övék legyen a Nyerő Páros trófea.

Vajon az idei évadban melyik páros lesz a legsikeresebb a különböző játékokon és kik taktikáznak a legjobban? Milyen titkok derülnek majd ki a párkapcsolatukról? Kiderül mától hétköznap esténként az RTL Klubon és az RTL Moston.

(A cikket az RTL támogatta.)

hirdetés

Folyamatosan kerülnek fel a SkyShowtime-ra a Star Trek sorozatok, ma újabb bővülés történt

Kiderült, hogy mikor érkezik Sofia Vergara vadonatúj minisorozata a Netflixre

37. heti nézettség - Egyre sikeresebb a Sztárban sztár leszek

Többnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Kiderült, hogy a Survivor 6. évada milyen időpontban lesz látható az RTL-en

Súlyos betegségét követően ismét munkába állt a Barátok közt egykori színésze