A Mintaapák 2019 novemberében indult el a TV2-n. Az 1. és a 2. évad is 97 epizódból állt. A sorozat négy család életét mutatja be. A történet középpontjában a négy apuka áll, akikben az a közös, hogy a gyermekeiknek a legjobbat szeretnék, ami okoz néhány konfliktust és félreértést. Géza, Szabi és Miki jó barátok, gyakran együtt töltik az idejüket, Tamás pedig csak később költözik a környékre.

hirdetés

A sorozat az elmúlt hónapokban szüneten volt, most viszont a TV2 őszi produkciói közül elsők között tér vissza a képernyőre. A Mintaapák 3. évadának premierje ma 19:55-kor lesz látható a csatornán. A széria mostantól minden hétköznap ugyanebben az időpontban jelentkezik új részekkel. Ma azonban nem csak a Mintaapák indul, hanem folytatódik a tegnap debütáló Totem is, immáron hétköznapi időpontjában. A TV2 Csoport vadonatúj realityje mostantól közvetlenül a napi sorozat után, 20:40-kor kerül képernyőre.

A Mintaapák 3. szezonjában még az eddigieknél is több sztár lesz látható, számos ismert színész csatlakozott a szereplőgárdához. Szerepelni fog a széria 3. évadában a Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője, Lékai-Kiss Ramóna. Rajta kívül a sorozatban feltűnik majd többek között Badár Sándor, Mucsi Zoltán, Seress Zoltán, az énekesnő, Tóth Andi és a Szomszédokból ismert Fehér Anna is. Bánovits Vivianne és Gombó Viola Lotti személyében két fiatal tehetség is játszani fog a szériában.

A széria 3. szezonjában Géza (Kamarás Iván) családjával vidékre költözik, a családfő apaként és edzőként is próbál helytállni. A sztárügyvéd Szabi (Makranczi Zalán) beleszeret egy híres műsorvezetőbe (Lékai-Kiss Ramóna), de nincs könnyű dolga a népszerű nővel. Az állatorvos Tamásnak (Száraz Dénes) egyre több titka lesz Linda (Szávai Vikória) előtt. Miki (Mészáros Béla) és Vera (Botos Éva) kapcsolata sem felhőtlen. Kamaszlányuk, Csenge modellkedni kezd, ám kiderül, hogy a modellvilág sem olyan, mint amilyennek elképzelte.

Hogyan viseli majd Géza a vidéki életet? Kialakul valami Szabi és a híres műsorvezető között? Vajon Tamás és Linda kapcsolata túléli a sok megpróbáltatást? Miki és Vera miképp viszonyul majd Csenge terveihez? Kiderül mától minden hétköznap este a TV2-n!

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)
Advertisement

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához