A Farm VIP 1. évada tavaly novemberben és decemberben volt látható a TV2-n. A kalandreality megszorongatta az RTL népszerű főzős műsorát, sőt időnként meg is verte. A formátummal korábban több hazai tévétársaság is próbálkozott már, de a TV2 Csoport tudta először sikerre vinni. Az eredmények után nem volt kérdés a folytatás, mely most érkezik a csatornára. A Farm VIP 2. évada ma 19:55-kor debütál a TV2-n. A produkció a következő hetekben minden hétköznap este képernyőre kerül.

Az idei sárga csapat

A kalandreality új szezonjában vadonatúj játékosok érkeznek. Azonban nem csak a személyük, hanem a létszámuk is megváltozik. A tavalyi 7-7 alapjátékos helyett 2021-ben 8-8 ismert versenyző vág neki a vidéki élet fáradalmainak. A sárga csapatot Erdélyi Mónika, Heatlie Dávid, Henry Kettner, Papadimitriu Athina, Oláh Gergő, Buzás Dorottya, valamint a csapat sportoló sztárpárja, Póth Dia és Gyepes Gábor alkotja. A pirosak nyolcasát pedig Bódi Sylvi, Kammerer Zoltán, Schmuck Andor, Singh Viki, Fehér Holló, Nagy Noémi, valamint Jolly és párja, Szuperák Barbi erősíti majd.

hirdetés

A produkció házigazdái azonban változatlanok lesznek. A Farm VIP műsorvezetője idén is Demcsák Zsuzsa, míg a gazdája Gáspár Zsolti. A napi új adások után pedig a tavalyi rendszerhez hasonlóan, most is egy kísérőműsorral jelentkezik majd a reality. A Farm, ahol éltünk minden hétköznap 21:30-kor lesz látható a TV2-n, 35 perces adásidővel. A műsort a tavalyi győztes, Novák Zalán vezeti majd.

Az új piros csapat

A Farm VIP-ben ismert emberek két csapatra bontva vállalkoznak arra, hogy a hétköznapok kényelmét hátrahagyva, áram, csapvíz, nagybevásárlás, telefon és egyéb technikai eszközök nélkül bizonyítsák rátermettségüket egy vidéki birtokon. Az egyik csapat egy komfortosabb parasztházban, a másik viszont egy omladozó pajtában éli mindennapjait, ahol gondozzák állataikat és veteményesüket, illetve magukra főznek és mosnak. Ezen kívül a két csapat folyamatosan versenyez egymással: hol izgalmas játékokon, hol a vidéki élethez kapcsolódó termelési feladatokban mérik össze erejüket és tudásukat. Amelyik csapat gyengébben teljesít az adott feladatban, annak Farmgyűlést kell tartania, ahol az egyik társuktól búcsút kell venniük. A műsor egy pontján a csapatok versenye egyéni küzdelemmé változik, és végül egy valaki megnyeri a Farm VIP főnyereményét.

Hogyan alkalmazkodnak a celebek a vidéki élethez? Vajon a sárga vagy a piros csapat fog jobban teljesíteni a termelési feladatokban? Kiderül mától hétköznap esténként a TV2-n!

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)
Advertisement

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része