A Disney+ augusztusi premierjei után most bemutatjuk, hogy milyen produkciók érkeznek az ősz első hónapja során a streaming szolgáltatóra. Szeptemberben 11 alkotás válik elérhetővé a platformon. Többek közt olyan produkciókat nézve várhatjuk a hűvösebb őszi napokat, mint egy nemrég a mozikban debütált film, egy vadonatúj francia sorozat és több, már klasszikusnak számító széria folytatása.

A kis hableány

Szeptember 6-án 4 produkció is elérhetővé válik a Disney+-on. Ekkor debütál az Én vagyok Groot (I Am Groot) 5 részes 2. évada. Az animációs sorozat friss etapjában Baby Groot mindennapjait követhetjük nyomon, miközben számos új és szokatlan karaktert is megismerünk. Szintén ezen a napon lesz a premierje a Die Drei című német sorozatnak. A 10 epizódból álló 1. szezon középpontjában három fiatal nyomozó áll. Legyen szó bűnözőkről, rajongókról vagy a szüleikkel kapcsolatos problémákról, zsarolásról, lopásról vagy cyberbullyingról – a három nagyon különböző lány együtt old meg minden ügyet.

hirdetés

3 hónappal a magyar mozis bemutatót követően, 6-tól a Disney+-on is megtekinthető lesz a Halle Bailey főszereplésével készült A kis hableány (The Little Mermaid). A klasszikus mese élőszereplős feldolgozása Ariel, a fiatal hableány történetét meséli el. Triton király legfiatalabb és legdacosabb lánya arra vágyik, hogy többet megtudjon a tenger feletti világról, és a felszínre látogatva beleszeret a daliás Eric hercegbe. Bár a sellőknek tilos az emberekkel érintkezniük, Arielnek a szívét kell követnie. Alkut köt a gonosz tengeri boszorkánnyal, Ursulával, ami lehetőséget ad neki, hogy megtapasztalja a szárazföldi életet, de ezzel veszélybe sodorja az életét és apja koronáját.

Szintén szeptember 6-án érkezik a platformra egy vadonatúj bűnügyi drámasorozat, A törvény embere: Detroit dzsungelében (Justified: City Primeval). Raylan Givens szövetségi rendőrbíróként és egy 15 éves lány “részmunkaidős” apjaként próbál lavírozni. Egy véletlen találkozás egy kietlen floridai országúton Detroitba küldi. Ott keresztezi útját Clement Mansell, más néven az Oklahomai Vadember, egy erőszakos, elvetemült szociopata, aki egyszer már kicsúszott Detroit legjobbjainak kezei közül, és most újra meg akarja úszni a büntetést. A 8 részes 1. évad július közepén debütált az FX-en.

13-án válik elérhetővé az Animals up Close With Bertie Gregory című 6 epizódos dokumentumfilm-sorozat. Bertie Gregory beutazza a világot, hogy úgy mutassa be a rendkívüli állatok mindennapjait, ahogyan eddig még senki. Ugyanezen a napon debütál A másik fekete lány (The Other Black Girl) 10 részből álló 1. etapja. Nella, a szerkesztőségi asszisztens már unja, hogy ő az egyetlen fekete lány a cégnél, ezért nagyon megörül, amikor Hazelt felveszik. Ám ahogy Hazel egyre feljebb lépked a ranglétrán, Nella kiborul, és rájön, hogy valami baljós dolog folyik a cégnél. A széria Zakiya Dalila Harris azonos című regénye alapján készült.

Szeptember 20-án indul az Amerikai fater (American Dad) című, felnőtteknek szóló animációs sorozat 22 részes 19. évada. Ebben tovább követhetjük a Smith család mindennapjait. Ugyanekkor érkezik a Disney+-ra a Felhőtlen Philadelphia (It’s Always Sunny in Philadelphia) 16. szezonja. A 8 epizódos etapban folytatódik a ír bárt üzemeltető banda története.

Szintén ekkor válik elérhetővé egy vadonatúj francia romantikus vígjáték széria, az Irresistible. A 6 epizódból álló 1. évad Adèle történetét meséli el, aki egy sikeres podcast létrehozója. Egymásba szeretnek Arthurral, ám a férfi jelenlétében heves pánikroham jön rá. Kiderül, hogy a lány poszttraumás stressz szindrómában szenved, ami egy korábbi kapcsolata miatt van. Adèle-nek ezután nincs más választása, mint távol maradni Arthurtól. A vonzalom azonban túl erős.

Szeptember 22-től lesz megtekinthető a Nincs, aki megmentsen (No One Will Save You) című sci-fi – horrorfilm. A produkció Brynn Adamset, egy kreatív és tehetséges fiatal nő életét mutatja be, akit száműztek a közösségéből. A magányos, de mindig reménykedő Brynn a gyerekkori otthona falai között talál vigaszt, egészen addig, amíg egy éjszaka furcsa zajokra nem ébred, amelyeket földöntúli betolakodók okoznak. Ezután egy akciódús küzdelem következik Brynn és egy sereg földönkívüli lény között, akik a jövőjét fenyegetik, miközben arra kényszerítik, hogy szembenézzen a múltjával.

28-án indul a The Kardashians 4. etapja, amelyben Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie újra a kamerák elé áll, hogy beavassanak az életükbe. A reality bemutatja, hogy milyen a családi összetartás és az élet a reflektorfényben. A 10 részes szezon hetente jelentkezik majd új epizóddal.

A SkyShowtime szeptemberben érkező legnagyobb filmjeiről és sorozatairól itt írtunk. Hamarosan pedig bemutatjuk a Netflix és az HBO Max következő hónapban debütáló új szériáit és filmjeit is.

hirdetés

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét

11 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre