Május 18-án, múlt hét szombaton adománygyűjtő különkiadással jelentkezett a Fókusz Plusz. Az RTL hétvégi magazinja a Bátor Tábornak segített az akcióval. A műsor alatt 11,5 millió forint gyűlt össze, melyet az RTL további 10 millió forinttal egészített ki. Részletek a tévétársaság közleményében:

hirdetés

Adománygyűjtő különkiadással jelentkezett május 18-án az RTL Fókusz Plusz című műsora, amellyel – immár hagyományosan – a Bátor Tábor Alapítvány számára gyűjtött adományt. A műsor hatására 11 500 500 forint gyűlt össze, amely összeget az RTL Magyarország további 10 millió forinttal egészít ki. Ezzel együtt az RTL Magyarország az elmúlt évek adománygyűjtései során közel 130 millió forintot gyűjtött össze a Bátor Tábornak.

A Bátor Tábor egyedülálló kezdeményezés, mely életeket változtat meg. Több, mint két évtizede nyújt gyógyító élményeket súlyos és tartós betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak.  A Bátor Tábor ingyenes táborai, kórházi, iskolai és online programjain a kihívások és sikerélmények gyógyító ereje révén a gyerekek növelik önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket, és visszakapják a felhőtlen gyermekkort. A Bátor Tábor 2001 óta már több, mint 20 000 élményt adott súlyosan beteg gyerekek és családjuk részére. Az adománygyűjtéshez a továbbiakban is lehet csatlakozni, ha valaki most lemaradt. A 13600-as adományvonalra érkező hívásokkal és SMS üzenetekkel, valamint a 02-es kód megadásával egész évben támogatható a Bátor Tábor Alapítvány munkája.

A Bátor Tábor Alapítvány ingyenes programjait kizárólag adományokból tartja fenn. A ma estig még aktuális adó 1%-os felajánlások nélkül élményterápiás programjaik jelentős részét nem tudják megtartani. A felajánlás módjáról a következő linken lehet többet megtudni: https://batortabor.org/hu/tamogass/egyszazalek/?utm_source=fooldal&utm_medium=header&utm_campaign=egyszazalek_2024

hirdetés

Látványos, hosszabb előzetes érkezett az ősszel bemutatkozó S.E.R.E.G című sorozatból

Műsorváltozás: Mégsem megy majd egymás ellen a régi és az új Drága örökösök sorozat

23. heti nézettség - A The Floor lett az elmúlt évek legsikeresebb RTL-es vetélkedője

Hamarosan az RTL-en is látható lesz a Cobra 11 utolsó évada

Kiderült, hogy mikor érkezik az Elit utolsó évada a Netflixre

A 2. évad premierje előtt berendelték a Sárkányok háza 3. szezonját