Daenerys Targaryen története rendkívül szomorú csavar ért véget a Trónok harcában, a karakter ugyanis sikerrel legyőzte Cersei-t és Királyvárat is bevette. Ezt követően azonban a hosszú utat megtett khaleesi elbukott. Apjához, az Őrült Királyhoz hasonlóan ő sem tudta kezelni a hirtelen kezébe kerülő hatalmat és ártatlanokat is megölt az ostrom alatt. A nőt végül szerelme, Havas Jon (Kit Harington) szúrta le, akit a Falon túlra száműztek, immár másodszor a sorozatban. A Trónok harca egyik főszereplőjét alakító Emilia Clarke a frissen megjelent Fire Cannot Kill a Dragon című könyvben árulta el, szerinte mi lett Daenerys testének sorsa.

“Drogon már az évadzáróban rendkívül megszenvedte anyja halálát. Úgy gondolom, hogy a sárkány addig repült Daenerys testével körbe-körbe Westeros felett, amíg az el nem kezdett szétfoszlani. Végül pedig azért kellett abbahagynia a repülést, mert már nem vitte tovább a szárnya. A sárkányok is érző lények, az én teóriám az, hogy Drogon önmagát sem kímélve gyászolta a khaleesit” – mondta a színésznő az interjúkötet szerzőjének, James Hibberdnek.

Egy biztos, Drogon nem bántotta elhunyt anyját, ez már a sorozat hivatalos audio-kommentárjából kiderült. David Benioff és D. B. Weiss már ekkor megnyugtatta a karaktert játszó Emilia Clarke-ot, hogy Dany végső nyughelye a nagymúltú Volantis városa lett.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban