2013 őszén indult az Édes élet a TV2-n, mely sokáig kimagasló nézettséget hozott a csatornának. 2014-ben azonban folyamatosan csökkent a reality számai, így év végén levették a képernyőről. Végül 2015 őszén a SuperTV2-n folytatódott a műsor, mely a nyári szüneteket leszámítva folyamatosan képernyőn volt. Idén a szokásos módon nyári pihenőre vonult és június vége óta ismétlés volt látható a csatornán. Augusztus 28-án, az őszi műsorrend elindulásakor azonban ahelyett, hogy új adásokkal tért volna vissza, szeptember 4-étől teljesen eltűnnek Berki Krisztiánék a SuperTV2-ről.

A SorozatWiki információi szerint a TV2 Csoportnál nincs döntés a műsor folytatása mellett, így az is lehet, hogy soha többet nem készülnek belőle új részek. Az üggyel kapcsolatban megkerestük a csatornát is:

“Az Édes élet szezonális műsor, ezért természetes, hogy bizonyos időközönként pihenőre megy, így van ez most is. A produkció nem szűnik meg, bármikor visszatérhet a képernyőre. Nem maradnak saját gyártású műsor nélkül a SuperTV2 nézői, mert hétfőn elindult az új napi sorozatunk a Csajok, pasik, Balaton” – válaszolta a SorozatWikinek a TV2 Csoport Sajtóosztálya.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor