Március 26-tól kezdve új műsorrend lépett érvénybe az RTL Klubon. Lekerült a február eleje óta látható A Fal, és extrém hosszú adásokkal jelentkezik esténként hétfőtől péntekig a Konyhafőnök legújabb évada. A TV2 főműsoridejében nem történt változás, továbbra is A Piramis és az Áll az alku új részei, valamint a Drágám, add az életed! ismétlései kerülnek képernyőre. Az első nap a gasztro reality évadnyitó adásának köszönhetően magabiztos fölénnyel nyert az RTL Klub a 18-49 éves nézők körében.

A Konyhafőnök új évadának első része 17,5%-os közönségarányt hozott a fiatalok körében, ami nem csak az RTL Klub hétfő esti átlagánál, hanem A Fal korábbi adásainak eredményeinél is magasabb. Az erős kezdés ellenére nem zuhant meg a TV2 gameshow-ja, A Piramis ugyanis 15%-ot hozott, az adás vége felé pedig kétszer is meg tudta előzni a Konyhafőnököt. Az új, erősebb nézettségű felvezetés ellenére viszont rontott a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest is.

Mindkét RTL-es napi műsor gyengén hozott. A Mátyás király tér életét bemutató sorozat számainak ráadásul rosszat tett az is, hogy az utolsó részeivel jelentkező Oltári csajok az RTLII-n nagyon sok fiatalt vonzott a képernyők elé hétfő este. A TV2 napi műsorai közül az Áll az alku közepesen, míg a Drágám, add az életed! gyengén teljesített.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban