Október 23-án A mi kis falunk maratonnal készült a Cool. Az RTL Magyarország sorozatos csatornáján aznap 13 órától egészen 21 óráig kizárólag a falus sorozatot sugározta. Így 8 óra alatt újra képernyőre került a Pajkaszeg lakóit bemutató széria teljes első évada. A különleges maraton elképesztő nézettséget hozott a Cool számára.

A mi kis falunk 13 órakor elkezdett legelső része azonnal tarolt, 18-49-ben 7,3 százalékos közönségarányt hozott, mely többszöröse a szokásos csatornaátlagnak. Később pedig egészen 20 óráig minden egyes epizód még jobb nézettséget szállított a médiavállalat számára. A legerősebb eredményt 16-17 óra között a széria 4. epizódja érte el, mely 10,3 százalékot hozott.

A maraton érintette a főműsoridőt is, amikor a legtöbben ülnek a tévé előtt és a legerősebb a verseny. A 7-8. epizódok 19, illetve 20 órakor kezdődtek, előbbi így is 7,7 százalékot, míg az évadzáró 6,1 százalékos közönségarányt produkált. Ez a legutolsó adat is még annyira jónak számít, hogy a Cool esti átlagos csatornaátlagánál háromszor jobb eredmény. A 8 órás teljes maraton pedig átlagosan 7,5 százalékos közönségarányt hozott, mely egy kábelcsatornán elképesztően magas szám.

hirdetés

A sorozat teljes első évadának megismétlése a tévéadó egész napos és főműsoridős átlagnézettségére is nagyon jó hatással volt. 13-16 óra között a Cool volt a legnézettebb csatorna 18-49-ben. Ha a teljes napot nézzük, akkor az RTL Klub 9,8 százalékos és a TV2 6,8 százalékos közönségaránya után 5,4 százalékos közönségarányt hozott. Ezzel pedig nemcsak a szerdai nap harmadik legjobban teljesítő tévéadója lett, hanem másfél százalékponttal sem maradt el a TV2 mögött. Az esti időszakban (19-23 óra) az RTL Klub 13,5 és a TV2 8,5 százaléka után a Cool 5,9 százalékot produkált, így főműsoridőben is a harmadik legnézettebb csatorna lett, megelőzve az ilyenkor hagyományosan jól teljesítő Film+ és Mozi+-ot, vagy épp a focit közvetítő M4 Sportot.

A mi kis falunk maraton eredményei pedig annyira magasak, hogy nem lepődnénk meg, ha későbbi ünnepkor is hasonló vetítéssel készülne az RTL Magyarország.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai