Október 23-án A mi kis falunk maratonnal készült a Cool. Az RTL Magyarország sorozatos csatornáján aznap 13 órától egészen 21 óráig kizárólag a falus sorozatot sugározta. Így 8 óra alatt újra képernyőre került a Pajkaszeg lakóit bemutató széria teljes első évada. A különleges maraton elképesztő nézettséget hozott a Cool számára.

A mi kis falunk 13 órakor elkezdett legelső része azonnal tarolt, 18-49-ben 7,3 százalékos közönségarányt hozott, mely többszöröse a szokásos csatornaátlagnak. Később pedig egészen 20 óráig minden egyes epizód még jobb nézettséget szállított a médiavállalat számára. A legerősebb eredményt 16-17 óra között a széria 4. epizódja érte el, mely 10,3 százalékot hozott.

A maraton érintette a főműsoridőt is, amikor a legtöbben ülnek a tévé előtt és a legerősebb a verseny. A 7-8. epizódok 19, illetve 20 órakor kezdődtek, előbbi így is 7,7 százalékot, míg az évadzáró 6,1 százalékos közönségarányt produkált. Ez a legutolsó adat is még annyira jónak számít, hogy a Cool esti átlagos csatornaátlagánál háromszor jobb eredmény. A 8 órás teljes maraton pedig átlagosan 7,5 százalékos közönségarányt hozott, mely egy kábelcsatornán elképesztően magas szám.

hirdetés

A sorozat teljes első évadának megismétlése a tévéadó egész napos és főműsoridős átlagnézettségére is nagyon jó hatással volt. 13-16 óra között a Cool volt a legnézettebb csatorna 18-49-ben. Ha a teljes napot nézzük, akkor az RTL Klub 9,8 százalékos és a TV2 6,8 százalékos közönségaránya után 5,4 százalékos közönségarányt hozott. Ezzel pedig nemcsak a szerdai nap harmadik legjobban teljesítő tévéadója lett, hanem másfél százalékponttal sem maradt el a TV2 mögött. Az esti időszakban (19-23 óra) az RTL Klub 13,5 és a TV2 8,5 százaléka után a Cool 5,9 százalékot produkált, így főműsoridőben is a harmadik legnézettebb csatorna lett, megelőzve az ilyenkor hagyományosan jól teljesítő Film+ és Mozi+-ot, vagy épp a focit közvetítő M4 Sportot.

A mi kis falunk maraton eredményei pedig annyira magasak, hogy nem lepődnénk meg, ha későbbi ünnepkor is hasonló vetítéssel készülne az RTL Magyarország.

hirdetés

Pokoli rokonok: Dobó Kata főszereplésével új napi sorozatot forgat Hámori Barbara az RTL-nek

Meghalt Donald Sutherland

Azonnali hatályú, minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás az RTL-en

Bejelentették a Yellowstone utolsó évadának folytatásának amerikai és magyar időpontját

Elindult a forgatása és új szereplők csatlakoztak a Trónok harca egyik új spinoffjához

Vadon Jani és Klein Dávid is vadonatúj műsorral jelentkezik ősszel a Spektrumon