A TV2 ősze jól kezdődött. A Séfek séfe és az Áll az alku eredményeivel időnként meg tudták közelíteni az RTL Klub főműsordidős 18-49-beli nézettségét, sőt volt amikor egy-egy fél órára le is győzték az RTL-t. A helyettük menő extra hosszú Vigyázat, gyerekkel vagyok! és Az 50 milliós játszma viszont sokkal kevesebb embert érdekel és 18-49-ben egyik műsor sem hoz jó eredményeket. A Ninja azonban hétről-hétre remekel és tegnap a TV2 letarolta vele az RTL Klub hétfő estéjét.

A Ninja Warrior Hungary a fiatalok körében 21,8 százalékos közönségarányt produkált, ez pedig azt jelenti hogy a negyedik adásra se unják a nézők. A Konyhafőnök VIP 16,7% százalékkal még úgy ahogy tartotta magát, majd utána az Éjjel-Nappal Budapest már csak extrém alacsony, 10 százalékot produkált. Ezt követően a Barátok közt már csak 11,4 százalékot hozott, mely szintén elképesztő kevésnek számít. A Mátyás király tér életét bemutató sorozat elején már véget ért a Ninja, így az, hogy a Bk is ilyen mélységbe került még durvább, mint a Budapest rossz számai.

Főleg a Ninja eredményeinek köszönhetően 18 százalékos esti átlagot hozott a TV2, ezzel szemben az RTL Klub csak 12,7 százalékot. Így hétfő este akkora különbség volt a TV2 és az RTL Klub között a TV2 javára, mint amekkora az RTL főlénye szokott lenni egy átlagos napon. Természetesen ez rég nem látott siker a TV2-nek, viszont az elmúlt hetekben hétfőn és vasárnapon kívül hatalmas volt az RTL Klub főlénye. A kedd este indult Ázsia Expressz nézettségén ezért nagyon sok fog múlni.

hirdetés
hirdetés

Egy rossz és egy jó hír érkezett az Egy csodálatos asszony magyarországi vetítésével kapcsolatban

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon