A Trónok harca sorozat 2019-ben ért véget, összesen 8 évadot élt meg. A népszerű széria előzménysorozata, a Sárkányok háza 2022 augusztusában debütált az HBO Maxon, a 2. etapja pedig június 17-én, most hétfőn indult a Maxon. Az évek során több spinoffot is terveztek, tavaly áprilisban pedig bejelentették, hogy berendelték A Hét Királyság lovagja (A Knight of the Seven Kingdoms) címre hallgató produkciót is.

hirdetés

Most pedig vadonatúj információk érkeztek a szériával kapcsolatban. Az HBO ugyanis bejelentette, hogy elkezdődött A Hét Királyság lovagja forgatása. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor fog debütálni a Maxon. Április elején már kiderült, hogy kik játszák a sorozat főszereplőit, most újabb neveket hoztak nyilvánosságra, akik csatlakoztak hozzájuk.

Finn Bennett (A törvény nevében) Aerion Targaryent alakítja, Bertie Carvel (Dalgliesh) Baelor Targaryent játssza, Tanzyn Crawford (Apró gyönyörű dolgaink) Tanselle-t formálja meg, Daniel Ings (Úriemberek) Ser Lyonel Barotheon bőrébe bújik, Sam Spruell (Fargo) pedig Maekar Targaryent alakítja. Továbbá az is kiderült, hogy a 6 részes produkció három epizódját Sarah Adina Smith (Minden kémia, Alaska nyomában) rendezi.

hirdetés

A Barátok közt korábbi szépsége a Pokoli rokonok egyik főszereplője lesz

Bejelentették, hogy melyik testvérről fog szólni a Bridgerton család új évada

Hatalmas kedvezménnyel vehető igénybe a SkyShowtime reklámmentes csomagja

Megjelent az Emily Párizsban 4. évadának első előzetese

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 7. epizódjának előzetese

Elhunyt Csányi János, a Szomszédok sztárja