Februárban, Kis-Bocz Éva, az Antenna Entertainment regionális csatornaigazgatója a SorozatWiki Podcast adásában jelentette be, hogy megvásárolták több RTL által korábban készített magyar sorozat sugárzási jogait. Még ebben a hónapban meg is jelent a Válótársak a VIASAT3 főműsoridejében, ezen a héten pedig ugyanezen a csatornán a Drága örökösök 1. évada is elindult, azonban nem túl előnyös, hétköznap 8:20-as időpontban. A jövő hónaptól azonban a tévétársaság egy kisebb tévéadóján az esti órákban is látható lesz a falus széria ismétlése.

hirdetés

Július 1-től minden hétköznap 20:55-től dupla résszel érkezik a Drága örökösök 1. évada a VIASAT2-re – vette észre a Média Klub Facebook oldal egyik követője. Ez azonban azért meglepő, mert ezzel a tévétársaság az ismétléseket ráindítja a produkció jelenleg futó friss részeinek vetítésére. A sorozat 6. és egyben utolsó szezonja ugyanis jelenleg hétköznaponként 21:15-kor látható az RTL-en.

Frissítés (vasárnap 17:50): Műsorváltozást követően a Drága örökösök 1. évadának júliustól kezdődő VIASAT2-s újravetítése teljesen új időpontba kerül, így már a sorozat régi és új részei nem egymás ellen mennek majd. Részletek a témában megjelent friss cikkünkben.

hirdetés

Több magyar csatornán is műsorváltozás lesz Donald Sutherland halála miatt 

56 évesen elhunyt Taylor Wily, a Hawaii Five-0 sztárja

A Pingvin új előzeteséből kiderült, hogy mikor érkezik a Batman spinoffja a Maxra

Felváltva, a közmédia három különböző csatornáján lesz látható a hétvégi Forma-1

Azonnali hatályú, minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás az RTL-en

Pokoli rokonok: Dobó Kata főszereplésével új napi sorozatot forgat Hámori Barbara az RTL-nek