Pár napja robbant a hír, hogy Miller Dávid lesz a 10. X-Faktor új műsorvezetője. Az RTL Magyarország most a Fókuszban a mentorok névsorát is bejelentette. A három férfi zsűritag – ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti – maradnak a tehetségkutatóban, Dallos Bogi azonban távozik a produkciótól. Helyére az Álarcos énekes eddigi nyomozója, Csobot Adél érkezik. Így a műsor történetében először fordul elő, hogy egy volt X-Faktoros énekes kap mentori feladatokat. Részletek a tévétársaság közleményében és a cikk alatt a Fókusz riportjában:

Csobot Adélt kérték fel, hogy Dallos Bogitól vegye át a stafétabotot az X-Faktorban (gyártó: UFA Magyarország), ugyanis Bogi úgy döntött a jövőben zenei karrierjére és egyéb feladataira szeretne koncentrálni, ezért lemondott mentorszékéről. Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti már várják, hogy megkezdjék a munkát új társukkal, aki hatalmas lelkesedéssel áll a feladat előtt és izgalommal várja, hogy a mentorszékből figyelje azokat, akik életük nagy lehetősége előtt állnak. Csobot Adél karrierje 2012-ben, az X-Faktor színpadán indult és a válogatók után az élő showban Malek Miklós mentoráltjaként bizonyíthatott, majd 3. helyezést ért el a tehetségkutató 3. évadában, onnan pedig szépen ívelt felfelé a karrierje. 2021-ben pedig mentokén segítheti majd a jelentkezőket.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra és nagyon boldoggá tesz, hogy egy ilyen fontos feladatban is kipróbálhatom magam. Ugyanakkor tudom és hiszem, hogy komoly súlya van, milyen döntéseket hoz az ember – emiatt nem tagadom, hogy van bennem egy nagyon nagy izgalom is!”

– mosolygott Adél.

Verebély Marcell a műsor kreatív producere úgy gondolja, a változtatások jót tesznek a műsornak.

„Évről évre szeretünk újítást vinni az X-Faktor évadokba, volt, hogy a műsorvezető változott, volt, hogy új zsűritag jött és a műsorban is folyamatosan vezettünk be változtatásokat. Mivel idén a 10. jubileumi évad jön ismét újítottunk, szükség volt új műsorvezetőre és mentorra. Olyan szakembert kerestünk, aki régóta kapcsolódik az X-Faktorhoz és a karrierje is innen indult, ezért esett a választásunk Adélra.”

Dallos Bogi a 2019-es évad női mentora búcsúzik az X-Faktortól.

“Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentorcsapat részese lehettem és sokat tanultam belőle. A jövőben a lemezem munkálataira és az új vállalkozásunkra fókuszálok. Hasonló sikereket kívánok az új csapatnak”

– mondta Dallos Bogi.

Puskás Peti az X-Faktor mentora, boldogan emlékszik vissza arra az időszakra, amit Bogi mellett tölthetett a mentorpultban.

„Sajnálom, hogy Bogival nem fogunk együtt dolgozni a műsorban, hiszen innen indult a kapcsolatunk, de szerencsére azóta még több dolog köt össze bennünket és nagyon boldog vagyok. Adéllal régóta ismerjük egymást, várom a közös munkát, izgalmas jubileumi évad lesz!”

Bár az X-Faktor castingjai már javában zajlanak, még mindig várják a jelentkezőket, akik egyénileg vagy csapatban, a mentorok előtt bizonyíthatják tehetségüket. Csobot Adél, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti izgatottan várja, milyen élményeket és tehetségeket tartogat számukra a 2021-es évad.

Ilyen lesz A Csontember, az RTL Klub napokban induló új amerikai sorozata

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

Megismétlik az egyik RTL-es csatornán a Bátrak földjét

A Zsivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához