A következő héten két vadonatúj európai széria is bemutatkozik a Prime-on. Jövő héttől kezdve egy dán és egy ukrán krimisorozat lesz látható szerda éjjelenként a TV2 Csoport csatornáján. Korábban egyik produkció sem került képernyőre itthon, így mindkettő magyarországi premierként érkezik.

Végzetes bújócska

Az Alfa (Grow) egy 2020-as dán krimisorozat. A 8 részes skandináv széria július 6-án debütál majd a Prime-on és szerdánként éjjel 1 órakor (csütörtökre virradóan) jelentkezik majd új epizódokkal. Amikor a frissen vizsgázott tőzsdeügynök, Adam megtudja, hogy meghalt az apja, gyermekkori barátaival együtt egy pusztító világba cseppen. Az apa temetésén felbukkan Adam bátyja, Jakob, aki a rendőri pályát választotta, miután maga mögött hagyta a múltat.

hirdetés

A Végzetes bújócska (Hide and Seek/Pryatki) 2019-ben készült Ukrajnában. A produkció az előző szériához hasonlóan krimi és szintén 8 epizódból áll. Az ukrán sorozat július 6-án, éjjel 2 órakor, közvetlenül az Alfa után kezdődik a TV2 Csoport csatornáján. A Végzetes bújócska új részei hetente lesznek láthatóak a Prime-on. Egy átlagosnak tűnő lakásban apja és lánya bújócskázik. A kislányt azonban elrabolták, később az apja csak egy videón látja őt. Ezután egyre több gyerek tűnik el. Két fiatal nyomozó, Varta Naumova és Maksim Shumov dolgoznak az ügyön. Mindketten éltek már át traumákat és a nyomozás során szembe kell nézniük saját démonaikkal is.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához