Az RTL Magyarország megvásárolta a Kuhnya (Konyha) című orosz sorozatformátumot, melyet adaptálhat majd a hazai televíziós piacra. Az eredeti széria 2012 és 2016 között 6 évadot élt meg Oroszországban. A sorozat a magyar nézők számára sem teljesen ismeretlen, ugyanis Igen, séf címmel 2020. augusztus 30-tól képernyőre került a TV2 Comedy-n. Részletek a médiavállalat közleményében:

hirdetés

A magyarországi mellett horvát, szlovén, szlovák, észt, lengyel, török, görög és portugál piacra is eladott, eredetileg orosz fejlesztésű formátum hazájában és egyéb orosz nyelvterületen rendkívüli népszerűségre tett szert. A formátum kiemelkedő sikerére utal, hogy az Oroszországban hat évadot megélt sorozathoz kapcsolódóan az évek során három egész estés mozifilm, egy dokumentumfilm, egy kétfelvonásos színdarab, egy animációs sorozat, illetve négy spin-off sorozat is készült.

A vígjátéksorozat középpontjában egy híres színész exkluzív étterme áll, főszereplője pedig egy fiatal és lelkes vidéki szakács, aki arról álmodik, hogy egy nap híres chef válik majd belőle. Addig is gyakran keveredik szórakoztató és olykor meghökkentő helyzetekbe a sorozat többi szereplőjével – legjobb barátjával, szerelmével, illetve főnökével, az étterem főszakácsával – együtt.

Kolosi Péter az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója reméli, hogy ezt a sorozatot is megkedvelik a nézők.

“Az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy több évtized után ismét legyen magyar sorozatgyártás, így mára elmondható, hogy a magyar gyártású fikció visszakerült az azt megillető helyére a televíziózásban, elsősorban az RTL Magyarország képernyőin. A Kuhnya egy igazi vígjáték, az elmúlt évek egyik legnagyobb sikere, nem csak Oroszországban, és remélhetőleg rövidesen a magyar nézők egyik kedvencévé is válik”

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát