Az HBO nem akarja veszni hagyni a Trónok harcát, hiszen a csatorna 5 előzménysorozaton is dolgozik egyszerre, ezek közül rendelték be most a pilot epizódját az egyik tervezett produkciónak. A Variety írta meg elsőként, hogy a Jane Goldman által írt testvérszéria lett a befutó, mely az eredeti sorozat előtt több ezer évvel korábban játszódik. Goldman sztorija a hősök aranykorának bukását és egy sötét korszak felemelkedését mutatja be. A spinoff igazi tabudöntögető lesz, ugyanis megcáfolja majd azokat az információkat, melyeket a Mások eredetéről és a Starkok legendájáról tudunk jelenleg.

A pilotnak berendelt előzménysorozat címe egyelőre nem ismert, annyi biztos, hogy Goldman mellett executive producerként a regények írója, George R. R. Martin is dolgozik a projekten. A szériának Jane Goldman (Kingsman, Ha/Ver, X-men: Az elsők) személyében női showrunnere lesz, mellette a készítők listáján Daniel Zelman (Bloodline, A hatalom hálójában) és Vince Gerardis (Trónok harca) nevei bukkantak még fel. Martin korábban már elárulta a szériáról, hogy egyetlen jelenleg ismert szereplő sem bukkan fel benne. A többi háttérben készülő testvérprodukcióról az is kiderült, hogy Ser Duncan, Robert Baratheon vagy Hódító Aegon felbukkanása is kizárható bennük.

A pilotberendelés a Trónok harca rajongók számára ínséges időszakban érkezett, hiszen az anyasorozat utolsó évadáról jelenleg keveset tudni, a forgatások még tartanak, az HBO pedig hét lakat alatt őriz minden lehetséges infót. Goldman testvérszériájának forgatása várhatóan még 2018-ban elindul, így két éven belül sejtéseinknek megfelelően képernyőre kerülhet a sorozat. Ha az HBO elégedett lesz a produkció pilotjával, minden bizonnyal ebből készül el az első spinoff. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban