Három év kihagyás után visszatér az Ázsia Expressz. A reality 3. évada október 10-én, hétfőn 19:50-kor indul a TV2-n. A műsor története során most először fordul elő, hogy 7 helyett, 8 sztárpáros szerepel majd a produkcióban. Április végén hozták nyilvánosságra, hogy mely sztárpárok versenyeznek az Ázsia Expressz 3. etapjában, most pedig részletesebben bemutatjuk őket.

hirdetés

Szerepelni fog az Ázsia Expresszben a Miss World Hungary 2016-os győztese, Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh Szimi is. Timi versenyzőként, majd riporterként már szerepelt a TV2 két másik produkciójában, az Exatlonban és a Dancing with the Starsban. Balogh Szimóna pedig a Cápák között egyik cápájának, Balogh Leventének a lánya.

Látható lesz a produkcióban Gáspár Győző és felesége, Gáspár Bea is. A Győzike Show egykori főszereplői az elmúlt években több műsorban is benne voltak. Legutóbb tavasszal a Drágám, add az életed! 4. évadában szerepeltek együtt. Bea leginkább főzős műsorokban volt látható, megnyerte A Konyhafőnök VIP 4. etapját, szerepelt a Vacsoracsatában és a Hagyjál főzniben, nemrég pedig ő lett a Hal a tortán vadonatúj műsorvezetője.

Egy énekes testvérpár is benne lesz a realityben. Király Viktor az Ázsia Expressz szeptember végén megtartott sajtóeseményén elárulta, hogy a testvére, Király Linda győzte meg őt arról, hogy induljanak. Viktor, a Megasztár 4. szezonjának győztese volt, A Dal 2022 egyik műsorvezetője, később pedig vendégként részt vett a Szerencsekerék 2. évadában. Linda korábban szerepelt már a Sztárban sztárban, illetve a Sztárban sztár +1 kicsiben is.

Ott lesz az Ázsia Expresszben a ValMar duó is. Marics Peti és Valkusz Milán középiskola óta barátok és 2018-ban alapították meg közös együttesüket. Az Úristen című szám szerzői vendégfellépőként láthatóak voltak már a Sztárban sztár leszek! 2. etapjában, Marics Peti pedig a döntőig menetelt a Sztárban sztár idei szezonjában.

Két korábbi Exatlonos versenyző is szerepelni fog a produkcióban. Rozs Gergő és Kása András útjai korábban már kétszer is keresztezték egymást. A sportreality 1. évadában egymás ellen versenyeztek, sőt még egy párbaj is volt közöttük, melyet végül Rozs Gergő nyert meg. Az Exatlon Hungary All Star szezonjában idén mindketten a Kihívók csapatában kaptak helyet.

A Barátok közt egykori színésznői is benne lesznek az Ázsia Expressz 3. etapjában. Mérai Katalin és Gyebnár Csekka hosszú időn keresztül dolgoztak együtt a kultikus sorozatban. Mérai Katalin 2006 és 2021 között Berényi Júliát alakította, Gyebnár Csekka pedig 2008-tól 2021-ig bújt Novák Gizella bőrébe.

Szerepelni fog az Ázsia Expresszben Halastyák Fanni, művésznevén Nemazalány és párja Szlépka Armand is. Fanni akkor vált ismertté, amikor Lil G-vel kiadták Petőfi Sándor című számukat, dalai pedig azóta is népszerűek a fiatalok körében. Armand, azaz VV Moh a ValóVilág 10. évadában tűnt fel, ahol a döntő előtti utolsó párbaj során esett ki. Nemazalány és VV Moh február óta alkotnak egy párt.

Benne lesz a reality 3. szezonjában Kiss Ernő Zsolt és felesége, Nyári Darinka is. A színész párost főként a Jóban Rosszbanból ismerheti az ország. Kiss Ernő Zsolt 2017-től 2022-ig Faragó Alexet játszotta, aki a kórház társigazgatója és résztulajdonosa volt. Nyári Darinka pedig 2011 és 2022 között alakította Várnai Vilmát, a Csillagszem újságíróját, majd főszerkesztőjét.

Az Ázsia Expressz 3. évada során a versenyzők Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban teszik próbára magukat. Az elkövetkezendő hetekben pedig kiderül, hogy mely sztárpárok jutnak el a produkció végéig és kik nyerik a reality idei etapját.

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői