Márciusban robbant a hír, hogy 17 év után visszahozza a TV2 Csoport az egyik legismertebb műsorát. A Nagy Ő 4. évada vasárnap 18:55-kor debütál, a folytatás pedig hétfőtől minden hétköznap 21:15-kor lesz látható a TV2-n. Idén Tóth Dávid olimpikon kajakozó keresi a társát. A sportolót a csatorna nézői jól ismerhetik, hisz szerepelt az Exatlon Hungaryben és a Dancing with the Stars-ban is. A produkció műsorvezetője pedig Stohl András lesz.

hirdetés

A realityben Dávid huszonegy nővel ismerkedik majd meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben. A TV2 Csoportól megkaptuk a hölgyek rövid ismertetőjét. Így most mindenkiről egy-egy fotóval kiegészítve bemutatjuk, hogy kik versenyeznek majd A Nagy Ő kegyeiért:

 

Bakó Anita – a romantikus édesanya – 37 éves vállalkozó, egyedül neveli kisfiát, nagyon hiányzik mellőle egy megértő társ.

Bárány Veronika – a szende – 22 éves, Svájcban dolgozik egy kaszinóban, nem zavarja a korkülönbség.

Bertalan Éva – a céltudatos – 35 éves vállalkozó, 17 évesen elköltözött otthonról, azóta önálló. Kriptovaluta befektetéssel is foglalkozott.

Bodó Evelin – a sejtelmes – 26 éves pénzügyi asszisztens, Szlovákiában él. Két éve ért véget a komoly kapcsolata, a fiú sportoló volt, és kapott egy komoly ajánlatot, amit elfogadott, Evelin pedig nem tartott vele.

Bolgovics Barbara – a visszahúzódó – 20 éves, jelenleg a családi vállalkozásban dolgozik. Korábban is volt már idősebb pasija, mindenképp kommunikatív párra vágyik.

Bugárová Csilla – a bevállalós – 29 éves vállalkozó, több hosszú párkapcsolata volt, de egyiket sem nevezi komolynak, mert egyikükkel sem költözött össze.

Csertői-Pál Dóra – a díva – 30 éves, sminkesként dolgozik. Elvált, egyedül neveli a gyermekét. Válása idején egyedül végigjárta az El Caminot.

Csorba Kriszti – a cserfes – 21 éves, telepvezetőként dolgozik egy tüzépnél. Élt Németországban és Hollandiában. Pörgős életet él, sosem unatkozik, a műsort remek lehetőségnek tartja.

Dohos Melinda – az érzékeny – 24 éves, értékesítéssel foglalkozik egy cégnél, emellett nemrég indította el saját vállalkozását: öko-ruhákat tervez és varr.

Kiss Viktória – a határozott – 25 éves, asszisztensként dolgozik. Karakán, magabiztos csajnak tartja magát, aki nagyon szeret táncolni. Igazán komoly kapcsolata nem volt.

Kohán Anita – a lány a múltból – 31 éves, közgazdászként diplomázott, később lakberendezéssel foglalkozott Németországban. Korábban elindult valami közte és Dávid közt, ezért jött a műsorba.

Lovas Annabella – a bűbáj – 29 éves, marketing asszisztens. Visszahúzódó természetű, nagyobb társaságban nehezen oldódik. Külsőre Dávid számára a tökéletes férfi.

Perczel Dóra – a bolondos – 30 éves, spinning edző. A zene és a sport mellett színészettel is foglalkozik. Nem görcsösen akar társat, az igazit keresi.

Szatmári Fanni – a szenvedélyes – 29 éves, marketingesként dolgozik, egyedül neveli 5 éves kisfiát. Különleges érzéke van, nyitott a spirituális világra, de nem mer vele komolyabban foglalkozni.

Szirt Barbara – a kedves lány – 32 éves, személyi edzőként dolgozik. Szabadidejében fest, könyvszobrokat készít. Keresztszülei a legfőbb támaszai. Fontos számára, hogy a párja ki tudja mutatni az érzéseit.

Székesi Fanni – a szomszéd lány – 27 éves, Hódmezővásárhelyen edző. 14 éves kora óta kézilabdázik. Nem élvezi a szingli-létet, komoly kapcsolatra, családra vágyik.

Talapa Lili – a rajongó – 28 éves, a Magyar Vöröskereszt munkatársa. 21 éve latin táncol és tanítja is. Több kajakos ismerőse is van, látásból ismeri Dávidot, nagyon szeretné közelebbről is megismerni.

Tóth Lilla Rebeka – a kacér naíva – 24 éves, nála a komoly kapcsolat az összeköltözéssel kezdődik. Ilyenben még nem volt része. Elsőéves jogász hallgató Győrben.

Tuvic Aleksandra – a nehézbombázó – 24 éves, elkényeztetett egyke gyerekként nőtt fel. Önmagát temperamentumosnak, türelmetlennek és céltudatosnak tartja. Elégedett a külsejével.

Völcsey Kitti – a talpraesett – 30 éves, az édesanyjával él Siófokon. Korábban vendéglátózott, most marketinges, de körmösként is dolgozik. Szereti a török sorozatokat, ezért szívesen elutazna Isztambulba.

Zuzana Zsoldosová – a jószívű – 28 éves, 9 éve Londonban él, egy autista felnőttekkel foglalkozó intézményben dolgozik. Szlovákiában nőtt fel, nemrég ért véget egy hosszú kapcsolata egy albán fiúval.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban