A streaming szolgáltatók megjelenésével csak úgy ömlenek a premierek, és ez nem volt másképp ezen a héten sem. Mivel a rengeteg újdonság között olykor nehéz eligazódni, ezért most cikkünkben bemutatjuk, hogy mik a legfontosabb sorozatos és filmes premierek, amelyek ezen a héten kerültek be a különböző platformok kínálatába, így már meg is lehet ezeket nézni.

Családi affér

Nicole Kidman, Zac Efron és Joey King közös romantikus vígjátéka, a Családi affér (A Family Affair) június 28-án debütált a Netflixen. Zara egy önimádó hollywoodi filmsztár, Chris Cole személyi asszisztenseként dolgozik. Amikor a lány azt gondolja, hogy nincs is rosszabb egy olyan főnöknél, aki nem veszi őt komolyan, rájön, hogy a férfi titkos kapcsolatba keveredett az ő özvegy édesanyjával.

hirdetés

Június 26-án indult az AppleTV+-on Eva Longoria vadonatúj minisorozata, a Land of Women. A 6 részes széria hetente jelentkezik új epizóddal. A Sandra Barneda bestseller regénye alapján készült produkcióban Gala élete a feje tetejére áll. A nő ugyanis kénytelen az anyjával és a lányával együtt Spanyolországba menekülni, miután a férje pénzügyi csalásai kiderülnek, a férfi pedig eltűnik.

A Helgoland 513 című német sci-fi-drámasorozat 1. évada június 24-én debütált a SkyShowtime-on. A 8 epizódból álló szériából minden hétfőn új rész kerül be a kínálatba. 2034-ben, egy világjárvány után Helgoland északitengeri szigete az emberiség utolsó biztonságos menedéke. Az itt lakók olyan totalitárius társadalmat hoznak létre, amely csak 513 embert tűr meg a szigeten, és könyörtelen szociális hitelrendszerrel sújtja polgárait. Miközben Marek, az orvos kétségbeesetten próbálja megmenteni fia életét, és megtalálni a vírus elleni vakcinát, a szigeten egyre inkább elharapózik a generációs konfliktus.

Tavaly november 30-án mutatták be a mozikban az Egy zuhanás anatómiája (Anatomy of a Fall / Anatomie d’une chute) című francia drámát, amely június 28-a óta már a Maxon is megnézhető. Egy sikeres német írónő francia férjével és látássérült gyerekükkel élnek a francia Alpok egyik kis falujában. A férfi váratlan halála után nem egyértelmű, hogy baleset, öngyilkosság vagy gyilkosság történt. Sandra ezért a rendkívül megterhelő nyomozás és tárgyalás középpontjába kerül.

Az angol királyi történelmét új köntösben elmesélő Lady Jane (My Lady Jane) 8 részből álló 1. etapja június 27-én került be a Prime Video kínálatába. A történet szerint VIII. Henrik király fia, Edward nem hal meg tuberkulózisban, Lady Jane Grey-t és a férjét pedig nem fejezik le. Ehelyett Jane-t egyik napról a másikra királynővé koronázzák, miközben az élete tele van románccal és kalandokkal.

A változás ára (The Whirlwind / Dolpung) 1. szezonja június 28-a óta tekinthető meg a Netflixen. A dél-koreai politikai drámaszériában viharos hatalmi harc bontakozik ki a miniszterelnök, Park Dong Ho és a miniszterelnök-helyettes, Jung Soo Jin között, amikor a köztársasági elnök merényletkísérlet áldozata lesz.

hirdetés

Bemutatjuk a Netflix júliusi filmpremierjeit

Kiderült, hogy ki lesz az idei X-Faktor műsorvezetője

Össze-vissza kezdik adni a Szerencsekerék új és régi részeit a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Cobrai Kai utolsó évada

Elölről kezdi A mi kis falunk ismétlését az RTL

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 4. epizódjának előzetese