A Fort Boyard – Az erőd című kalandjáték 2000-ben debütált a TV2-n, amely csupán egy évadot élt meg. Idén május közepén kiderült, hogy a nagyszabású reality 24 év után, még idén visszatér a képernyőre, azonban ezúttal már az RTL-en lesz látható. Május végén azt is leleplezték, hogy mely hírességek fognak szerepelni a műsorban. Akkor azt is nyilvánosságra hozták, hogy a Fort Boyard – Az erőd műsorvezetője Istenes Bence lesz, Janklovics Péter pedig az erőd kincsének védelmezőjeként próbálja nehezíteni a játékosok dolgát. Most pedig bejelentették, hogy mikor érkezik a produkció a csatornára.

hirdetés

A Fort Boyard – Az erőd szeptember 16-án, hétfőn 19:55-kor indul az RTL-en. A reality minden hétköznap este képernyőre kerül majd. Az első héten két csapat küzd majd meg egymással. A Zöld csapatot Dobos Evelin, Janicsák Veca, Kocsis Tibor és Varga Ádám alkotja, míg a Kék csapatot Bódi Sylvi, Németh Kristóf, Frohner Fecó és Noé Viktor erősíti, a csapatokhoz pedig később csatlakozik még Balázs Merci és Vásáry André.

A hírességek csoportokban versenyeznek, de a játékot csak egy ember nyerheti meg a hét végén, ezért a játékosok folyamatosan esnek ki. A hét utolsó napján pedig egyéni küzdelemmé alakul a verseny és a végén egy híresség nyeri meg az öt nap alatt összegyűjtött összeget, amit jótékony célra ajánl fel.

hirdetés

Ők küzdenek meg egymással a Sztárbox vasárnapi, 3. adásában

Hétfőtől új nevet kap az RTL+ legnagyobb, fizetős csomagja

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának utolsó hetének vendégei

Az első 5 rész után heti műsorként folytatódik majd a Ford Boyard – Az erőd az RTL-en

Megvan, hogy kik küzdenek meg egymással a Sztárban sztár most hétvégi adásaiban

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb októberi újdonságai