A TV2 Csoport szeptemberben jelentette be, hogy 2021-ben is lesz Exatlon Hungary. A koronavírus-járvány terjedése miatt azonban kérdés volt, hogy a szokásos év eleji kezdéssel el tudják-e indítani. A médiavállalat kedd este egy közleményt és egy videót adott ki, melyben Palik László elmondja, hogy hamarosan indul az Exatlon Hungary 3. évada, mely ismét a Dominikai Köztársaságból fog jelentkezni. Ezen kívül bejelentette a sportreality új szezonjának versenyzőit is.

A bajnok csapat tagjai: Szabó Gabriella (olimpiai bajnok magyar kajakozó), Szarka Ákos (a street workout kiválósága), Szabó Franciska (cselgáncsozó), Móricz Dániel: (országúti kerékpározó), Kocsis Lili (showtáncos és fitnesz-európabajnok), Bors Máté (az olimpiára készülő windsurfos), Szendy Lilla (kajakos), Somhegyi Krisztián (műugró).

A kihívók csapatának tagjai: Balogh Richárd (taxisofőr), Bencsik Lili (recepciós), Nagy Dani (vlogger), König Anna (marketinges), Herczeg-Kis Bálint (gimnazista), Buzás Dorottya (pénzügyes), Pálfi Gergő (életmód-tanácsadó), Török Lívia (bokszedző).

hirdetés


„Az Exatlon Hungary a TV2 egyik legnépszerűbb műsora, ami óriási sikerrel futott az első két évadban. Tavasszal pedig a pandémia idején azon igen kevés műsorok közé tartozott a világban, amit nem kellett leállítani, és le tudtuk forgatni úgy, ahogy szerettük volna a maximális biztonság mellett” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna