A Dancing with the Stars 1. évada 2020 októberében debütált a TV2-n. A 2. etap tavaly szeptemberben indult, és két hónappal később, novemberben ért véget. A finálé végén a zsűri vendég tagja, Gabriela Spanic bejelentette, hogy jövőre érkezik a produkció 3. szezonja. Augusztus 8-án, hétfőn a TV2 Csoport megrendezte a Dancing with the Stars idei évadának sajtóeseményét, ahol több fontos információ is kiderült a műsor következő évadával kapcsolatban.

hirdetés

A rendezvény keretein belül nyilvánosságra hozták, hogy mely hírességek fognak a fődíjért versenybe szállni. A 3. évad során Kulcsár Edina, Vavra Bence, Pap Dorci, Bárdosi Sándor,  Zimány Linda, Iván Bence, Rubint Réka, Somhegyi Krisztián, Csobot Adél és Kökény Attila fog a táncparkettre lépni.

Visszatér a zsűribe Ördög Nóra és Bereczki Zoltán, akikhez ebben az évadban Szente Vajk, színész és Juronics Tamás, Kossuth-díjas táncművész csatlakozik. A műsorvezetők idén is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek. Emellett azt is bejelentették, hogy a Vad angyal sztárja, Facundo Arana is részt vesz a műsorban, azt azonban még nem lehet tudni, hogy milyen szerepben láthatjuk majd.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en