A Dancing with the Stars 1. évada 2020 októberében debütált a TV2-n. A 2. etap tavaly szeptemberben indult, és két hónappal később, novemberben ért véget. A finálé végén a zsűri vendég tagja, Gabriela Spanic bejelentette, hogy jövőre érkezik a produkció 3. szezonja. Augusztus 8-án, hétfőn a TV2 Csoport megrendezte a Dancing with the Stars idei évadának sajtóeseményét, ahol több fontos információ is kiderült a műsor következő évadával kapcsolatban.

hirdetés

A rendezvény keretein belül nyilvánosságra hozták, hogy mely hírességek fognak a fődíjért versenybe szállni. A 3. évad során Kulcsár Edina, Vavra Bence, Pap Dorci, Bárdosi Sándor,  Zimány Linda, Iván Bence, Rubint Réka, Somhegyi Krisztián, Csobot Adél és Kökény Attila fog a táncparkettre lépni.

Visszatér a zsűribe Ördög Nóra és Bereczki Zoltán, akikhez ebben az évadban Szente Vajk, színész és Juronics Tamás, Kossuth-díjas táncművész csatlakozik. A műsorvezetők idén is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek. Emellett azt is bejelentették, hogy a Vad angyal sztárja, Facundo Arana is részt vesz a műsorban, azt azonban még nem lehet tudni, hogy milyen szerepben láthatjuk majd.

hirdetés

Két díjat is nyert a Tündérkert az egyik magyar fesztiválon

Még idén elindul hazánk legújabb streaming szolgáltatója

Ezek voltak a hét legnagyobb streaming premierjei

Műsorváltozás: Mégsem megy majd egymás ellen a régi és az új Drága örökösök sorozat

Látványos, hosszabb előzetes érkezett az ősszel bemutatkozó S.E.R.E.G című sorozatból

Hamarosan az RTL-en is látható lesz a Cobra 11 utolsó évada