A Dancing with the Stars 1. évada 2020 októberében debütált a TV2-n. A 2. etap tavaly szeptemberben indult, és két hónappal később, novemberben ért véget. A finálé végén a zsűri vendég tagja, Gabriela Spanic bejelentette, hogy jövőre érkezik a produkció 3. szezonja. Augusztus 8-án, hétfőn a TV2 Csoport megrendezte a Dancing with the Stars idei évadának sajtóeseményét, ahol több fontos információ is kiderült a műsor következő évadával kapcsolatban.

A rendezvény keretein belül nyilvánosságra hozták, hogy mely hírességek fognak a fődíjért versenybe szállni. A 3. évad során Kulcsár Edina, Vavra Bence, Pap Dorci, Bárdosi Sándor,  Zimány Linda, Iván Bence, Rubint Réka, Somhegyi Krisztián, Csobot Adél és Kökény Attila fog a táncparkettre lépni.

Visszatér a zsűribe Ördög Nóra és Bereczki Zoltán, akikhez ebben az évadban Szente Vajk, színész és Juronics Tamás, Kossuth-díjas táncművész csatlakozik. A műsorvezetők idén is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek. Emellett azt is bejelentették, hogy a Vad angyal sztárja, Facundo Arana is részt vesz a műsorban, azt azonban még nem lehet tudni, hogy milyen szerepben láthatjuk majd.

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Bejelentették, hogy pontosan mikor indul a Celeb vagyok, ments ki innen 6. évada

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)