Tavaly június 3-án az RTL nyilvánosságra hozta, hogy hozzájuk kerültek a Bajnokok Ligája “A” típusú közvetítési jogai, sőt azt is hozzátették a hírhez, hogy az összes többi meccs online jogai is. A két RTL által kiválasztott heti közvetítésen kívül a többi mérkőzés jogai lineárisan továbbra is Sport TV-n lesznek.

hirdetés

Korábban már nyilvánosságra hozták, hogy a mérkőzések műsorvezetői Matthesz Flóra és Haraszti Ádám lesznek. Az RTL péntek délelőtt tartott sajtóeseményén Vidus Gabriella, az RTL vezérigazgatója és Szabó Balázs, az RTL tartalmak menedzseléséért felelős vezérigazgató-helyettese több fontos bejelentést tett a Bajnokok Ligája közvetítésével kapcsolatban. Most arra is fény derült, hogy többek közt Mészáros Ábel a mérkőzések szakértője lesz. Azt már tudni lehetett, hogy a BL-meccsek többsége az RTL+-on lesznek megtekinthetők, de most bejelentették, hogy minden fordulóból egy meccs, valamint a szuperkupa az RTL lineáris csatornáján kerül képernyőre. Az augusztusban kezdődő idényben 192 mérkőzés lesz látható a platformon.

Vidus Gabriella április végén egy konferencián elmondta, hogy a Bajnokok Ligája indulása előtt elképzelhető, hogy az RTL+ ára is változik. A mai sajtóeseményen Vidus Gabriella nyilvánosságra hozta, hogy valóban így lesz, ugyanis szeptember közepétől 1990 forintról 2990 forintra emelkedik az RTL+ havi díja. Azonban ez csak az új előfizetők számára lesz érvényes, aki korábban regisztrál, annak a jelenlegi, 1990 forintos havidíjat kell továbbra is fizetnie.

hirdetés

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán

Megérkezett Az ifjú Sheldon vadonatúj testvérsorozatának első előzetese

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit

36. heti nézettség - Minden nap tarol az Ázsia Expressz