December közepén derült ki, hogy már 27-én, 19:50-kor visszatér a 2 év után folytatódó Drága örökösök. Erre, nem sokkal később TV2-s műsorváltozással reagáltak és a Szerencsekerék helyére, 27-ére, illetve 28-ára berakták a Farm VIP idei évadának utolsó két adását. Sokáig újabb pakolgatás nem történt, de ma 45 perccel a falus sorozat eredeti indulási időpontja előtt az RTL műsorváltozást jelentett be. A Drága örökösök 19:50 helyett, már 19:30-kor elkezdődött és egy helyett két epizódot sugároznak ma a csatornán. A Farm VIP a tervek szerint, 19:45-kor indult, az őrületnek azonban még nincs vége!

hirdetés

A TV2 Csoport – az RTL másfél órája kijött bejelentése óta és arra reagálva -, szintén azonnali, ma estét érintő műsorváltozásról döntött – vette észre a SorozatWiki. Az előre kiadott 1955-ben készült Sisi film helyett, a Farm VIP után reklám nélkül a Szerencsekerék lesz látható. A pontos kezdési időpont egyelőre még nem ismert. Így mégis képernyőre kerül ma Kasza Tibor vetélkedője, csak a legelső műsorrend változathoz képest, később.

Legutóbb 2017 decemberében csinált olyat az RTL és a TV2 Csoport, hogy össze-vissza, aznap változtatták a műsorrendjüket. Akkor az lett az eredménye, hogy kiütötte egymást a két médiavállat és mivel a nézők nem tudták, hogy mi, mikor kezdődik, mindkét tévétársaság mind a négy nagy esti műsora a vártnál jóval rosszabb nézettséget hozott.

Frissítés 20:49-kor: Végül 20:44-kor indult a Szerencsekerék mai adása.

hirdetés

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét

11 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre