A TV2 Csoport a koronavírus-járvány miatt április 6-án egy vadonatúj dokurealityt küldött képernyőre #maradjotthon címmel. Az azóta hétköznap 19:30-tól a TV2-n látható karanténműsor felvételéhez nem kellenek külön operatőrök és nagy stáb sem.A produkcióban hazai sztárok és érdekes civilek kamerával rögzítik az életüket a válsághelyzetben. A TV2 Csoport azonban szerdán azonnali műsorváltozás mellett döntött és a karanténműsort késő estére pakolják. Innentől az Exatlon Hungary 20:10 helyett már 19:30-kor kezdődik majd, míg a #maradjotthon csupán 22:10-kor indul majd.

A műsor az első két napon közepesen ment, azóta viszont minden adása gyengén. A karanténreality tegnap még a 12%-os közönségarányt sem tudta elérni 18-49-ben, mindössze 11,5%-ot hozott. A TV2 új műsora közel sem teljesített katasztrofálisan, de a gyengébb számok miatt vélhetően nem voltak elégedettek a csatornánál a #maradjotthonnal és ezért száműzik késő estére.

A műsor kreatív producere a Media1-nek korábban azt nyilatkozta, hogy első körben 13 részt rendeltek be a produkcióból. A hivatalos tévéműsorból az látszik, hogy nem is készül egyelőre több adás belőle, a jövő pénteki 13. rész után teljesen leveszik a képernyőről.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát