Másfél hete derült ki, hogy augusztus 3-tól, most hétfőtől műsorváltozás lesz a TV2-n. Akkor még úgy volt, hogy leveszik a Hegyi doktor – Újra rendel új részeit és az RTL váratlan Konyhafőnök indítására reagálva ők is beraknak egy főzőműsort, a MasterChef VIP 2. évadát. A gasztro reality után pedig A Piramis ismétlése későbbi időpontban ment volna. Még el sem indult az új műsorrendjük, de a hétvégén megint műsorváltozásról döntött a TV2.

Augusztus 3-án hétfőn 19:30-kor visszatér az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár. A TV2 hivatalos tévéműsorában nem jelölnek epizódszámot a Bödörékhez, így feltétezhetően nem az eddig még le nem adott 2. részt fogják sugározni, hanem az elsőt ismételhetik meg. Utána az eddig jelölt 19:40 körüli kezdés helyett 20:25-től sugározzák csak a MasterChef VIP-t. Egy nappal rá, keddtől 19:40-kor mégis folytatódik a Hegyi Doktor – Újra rendel új, 12. évados epizódokkal. Az orvosos sorozat pedig péntekig minden nap jelentkezni fog.

A MasterChef VIP keddtől pedig se nem az eddig jelölt 19:40-es, se nem az előző napi 20:25-ős időpontban fog jelentkezni, hanem 20:35-től. Így azoknak, akik kifejezetten a TV2 gasztro realityjét fogják keresni a csatornán, nehéz dolguk lesz megjegyezni, hogy mikor kell a tévécsatornára kapcsolniuk. A Piramis ismétlése hétfőtől egy harmadik időpontba kerül és 22:25-kor lesz látható.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része