Szeptember 2-án, most vasárnap debütált a Sztárban sztár leszek! idei évada. Még korábban megírtuk, hogy ettől a hétvégétől a TV2 tehetségkutatója nemcsak vasárnap, hanem szombaton is látható lesz a csatornán, mellyel betámadják az RTL-es The Voice-t. A Sztárban sztár leszek! azonban egy órával az RTL tehetségkutatója után, eredetileg csak 21 órakor kezdődött volna. Most viszont kiderült, végül nem így lesz.

hirdetés

Csütörtökön komoly műsorváltozásról döntött a TV2 Csoport – vette észre a SorozatWiki a tévétársaság közösségi média oldalain. A Sztárban sztár leszek! 2., szombati válogatója másfél órával korábbra kerül. Így a nagyszabású showműsor 21:00 helyett, 19:30-kor lesz látható TV2-n. Ezzel pedig fél órával előbb indul majd, mint a The Voice az RTL-en. A Sztárban sztár leszek! vasárnapi, 3. epizódjának időpontja nem változik, továbbra is 18:55-re van kiírva.

A komoly műsorváltozás teljesen felforgatja a TV2 szombat estéjét, mely biztosan érinti majd az említett tehetségkutató mellett az aznapi Tények Pluszt és a Szerencsekerék VIP-t is. Azonban mivel a hivatalos tévéműsort még nem frissítették, még nem tudni az utóbbi két produkciót hogyan érinti a változás.

Frissítés 18:15-kor: A hírünk megjelenése után pár perccel a TV2 Csoport kiadott egy közleményt a hétvégi műsoraikról, melyben megerősíti a műsorváltozás tényét. Ezen kívül az is kiderült belőle, hogy a Szerencsekerék VIP új időpontja 21:50 lesz. Amint láthatóvá válik a többi, új szombati időpont, külön hírben foglalkozunk majd vele.

2. frissítés pénteken 23:35-kor: Legújabb cikkünkben olvashatóak a TV2 szombat esti műsorrendjének összes végleges időpontja.

hirdetés

Szünet nélkül érkezik a Keresztanyu 4. évada az RTL-re

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi 2. adásában

Bemutatjuk szeptember első hetének legnagyobb streaming premierjeit

35. heti nézettség - Tarolt az idei Sztárbox első adása

Hétfőtől minden hétköznap esti produkciót érintő műsorváltozás lesz az RTL-en

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának harmadik hetének vendégei