Március elején megírtuk, hogy 18-án vadonatúj török sorozat indul a TV2-n. A Hazugságok börtönében című produkció azonban meglepő módon nem egy délutáni sávban, hanem este kerül képernyőre a csatornán. Kedd este kiderült, hogy a mai naptól egy azonnali műsorváltozás lesz a tévéadón, amely érinti a szériát.

hirdetés

Március 19-től, mától a Házasság első látásra továbbra is 19:55-től látható a TV2-n. Ezt követően 21:10-kor kezdődik a Hazatalálsz új szezonjának aktuális epizódja. A produkció után, 22:05-től eredetileg a Hazugságok börtönében című török sorozat 1. etapja került volna képernyőre a csatornán.

Most azonban kiderült, hogy a széria vetítését mindössze egy epizód után abbahagyják a tévéadón. A sorozat nagyon rossz nézettséggel kezdett, valószínűleg ez az oka, hogy most a változás mellett döntöttek. A produkció helyett, a mai naptól a Demcsák Zsuzsa által vezetett Farm VIP 4. szezonjának ismétlése lesz látható, amely tavaly november 20. és december 29. között került képernyőre. A TV2 hétvégi műsorrendje nem változik.

Frissítés: A Hazugságok börtönében ismétlése az eredeti tervek szerint kedden az IzauraTV-n indult el, de mivel a TV2-n az új részek vetítése abbamaradt, az új részek szerdától minden hétköznap 19 órakor az IzauraTV-n lesznek láthatóak.

hirdetés

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára