Ma rendezik a 2020-as Big Picture tévés konferenciát, melyen a legnagyobb magyarországi és régiós tévétársaságok vezetői tartanak előadást. Másodikként Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója, valamint Grósz Judit, digitális- és üzletfejlesztési igazgató beszélt. A médiavállat fontos vezetői több sikeres műsor következő évadáról, vadonatúj produkciók érkezéséről és a közeljövőről is fontos bejelentéseket tettek.

Kolosi Péter elmondta, hogy a hétfőn induló idei Házasodna a gazda három hétig lesz képernyőn. Így a reality 3. évadánál nem csak az lett nagy változás, hogy heti helyett napi műsor lett, hanem a tavalyi 9 epizód helyett számításaink szerint 14 részes lesz. Nádai Anikó műsora után azonnal, november 9-én érkezik A Konyhafőnök VIP 5. szezonja. Így meglepetésre idén ősszel az RTL Klubon a két konyhafőnök is képernyőre kerül, hiszen a nyár végén és szeptemberben a civiles változat is látható volt.

A vezérigazgató-helyettes azt is bejelentette, hogy 2021-ben terveznek új X-Faktort, Survivort és Cápák közöttet is. Az elmúlt években az Álarcos énekes mellett az előbbi kettő volt az RTL Magyarország két legnagyobb volumenű produkciója, de a koronavírus terjedése miatt, az idei évben egyiket se tudták elkészíteni. A két műsor számára az, hogy számolnak velük jót jelent, de a médiavállalat második embere azt is hozzátette, hogy reméli, le is tudják őket forgatni. Ebből is látszik, hogy a mostani időkben biztosra azért semmit sem lehet venni.

Ezeken kívül a programigazgató elmondta, hogy a jövőben is nagyon nagy terveik vannak a fikciós sorozatok terén. 2021-től szezononként 50-60 heti sorozatepizódot fognak sugározni (idén várhatóan 27 lesz) és két vadonatúj magyar széria már előkészítés alatt van, de bővebben nem beszélt róluk. Ezen kívül elárulta, hogy januárban indul a Drága örökösök készítőinek legújabb sorozat, a Keresztanyu. A napi produkció a főszereplőinek egy részét is bemutatta, erről bővebben egy nemrég kikerült cikkünkben számoltunk be.

hirdetés

Kolosi Péter bejelentette azt is, hogy novemberben indul a ValóVilág powered by Big Brother az RTLII-n. A reality egy teljesen megújult villából fog jelentkezni, melynek építése jelenleg is zajlik.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát