Egy hete jött a hír, hogy 13 év után visszatér az RTL Klub egyik régi műsora. A Survivor új évadát tavasszal forgatják és valamikor 2017-ben kerül képernyőre. Ma pedig a csatorna bejelentette, hogy Istenes Bence lesz a produkció műsorvezetője. Részletek az RTL Klub közleményében:

A világ legnépszerűbb túlélő-showja hamarosan az RTL Klubon lesz látható. A jelentkezés már megkezdődött, ahova minden kalandvágyó, határait feszegető, vállalkozó szellemű nők és férfiak jelentkezését várják, akik szívesen kipróbálnák magukat nomád körülmények között egy trópusi szigeten. Nem titok, a cél a túlélés és a főnyeremény, mely ezúttal 20 millió forint! Sőt, most már a műsorvezető személye sem titok, aki nem más, mint Istenes Bence.

Bence számtalan show-műsor házigazdája volt már az X-Faktoron és a ValóVilágon át, egészen a Hagyjál főzni! című gasztro reality-ig. Most, egy számára is új feladattal néz szembe, hiszen először forgat majd külföldön, távol a családjától. „Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a Survivor műsorvezetője. Mindig is szerettem ezt a formátumot, elképesztően menőnek tartom! Az pedig, hogy a csatorna nekem szavazott bizalmat, hogy házigazdája lehetek ennek a produkciónak, óriási megtiszteltetés” – árulta el Istenes Bence, aki mind szellemileg, mind fizikailag igyekszik maximálisan felkészülni a forgatásokra.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része