Tavaly decemberben derült ki, hogy idén is lesz Survivor az RTL Klubon. Márciusban a Televíziós Újságírók Díján elnyerte a legjobb realitynek járó díjat, most pedig bejelentették a visszatérés időpontját is. A Survivor 4. évada szeptember 24-én indul az RTL Klubon. A túlélők viadala alcímmel minden hétköznap 19 órakor lesz látható. Részletek a csatorna közleményében:

A világ legsikeresebb túlélő show-ja most is a Fülöp-szigeteken zajlik. A lenyűgöző helyszín azonban egy pillanatig sem engedi a játékosoknak, hogy elfeledjék a céljukat, az első perctől kezdve komoly megpróbáltatások elé állítja a versenyzőket, akik idén még keményebb és embert próbálóbb feladatokkal és körülményekkel néznek szembe. A szigetlakóknak nemcsak az éhséggel, a kegyetlen időjárási viszonyokkal és a veszélyeket rejtő környezettel kell megbírkózniuk, hanem saját magukkal és játékostársaikkal is. Annak, aki a 20 millió forint nyertese és az egyetlen Túlélő akar lenni, le kell győznie mindent és mindenkit! A sikeres tavalyi évad után az idei szereplők még felkészültebben és tudatosabban vetik bele magukat a túlélésért folytatott harcba, ami meglepő stratégiai lépéseket és váratlan fordulatokat is tartogat.

Az idei évad kihívásaira pedig szeptember 17-től az RTL Most! tematikus összeállításait tartalmazó Reality Robbanásának izgalmas, újraértelmezett videó összeállításaival hangolódhatnak a nézők.

hirdetés

Survivor – A túlélők viadala szeptember 24-től minden hétköznap 19:00 órától az RTL Klubon!

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát

Berendelték az egyik Star Trek sorozat következő évadát

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek áprilisban a Netflixre