A Konyhafőnök a kereskedelmi televíziózás legsikeresebb gasztrorealityje, az elmúlt bő egy évtizedben 10 civil évad, 7 celebes szezon és 2 junior etap is képernyőre került. Az elmúlt két évben azonban megunták a nézők a formátumot. 2022 őszén A Konyhafőnök VIP gyenge számokat hozott és simán kikapott az Ázsia Expresszel és a Farm VIP-val szemben, 2023 őszén pedig a civiles változat csupán közepes nézettséggel futott és ugyan a Szerencsekereket le tudta győzni, a Séfek séfe ellen már elvérzett. Így, bár eddig nem lehetett tudni, de arra lehetett számítani, hogy a formátum 2024-ben nem tér vissza.

hirdetés

Az RTL Magyarország azonban péntek este bejelentette, hogy 2024-ben is új évaddal jelentkezik A Konyhafőnök. A nyeremény ismét 10 millió forint lesz és a gasztroreality a tavalyi évhez hasonlóan most is civil változattal tér majd vissza. A produkcióba való jelentkezés is elindult, melyet az alábbi oldalon várnak.

Mivel A Konyhafőnök új szezonjába a jelentkezés még csak most indult, egészen biztosan nem a tavaszi időszakban kerül képernyőre, hanem az év második felében lehet majd rá számítani.

hirdetés

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese