A Konyhafőnök a kereskedelmi televíziózás legsikeresebb gasztrorealityje, az elmúlt bő egy évtizedben 10 civil évad, 7 celebes szezon és 2 junior etap is képernyőre került. Az elmúlt két évben azonban megunták a nézők a formátumot. 2022 őszén A Konyhafőnök VIP gyenge számokat hozott és simán kikapott az Ázsia Expresszel és a Farm VIP-val szemben, 2023 őszén pedig a civiles változat csupán közepes nézettséggel futott és ugyan a Szerencsekereket le tudta győzni, a Séfek séfe ellen már elvérzett. Így, bár eddig nem lehetett tudni, de arra lehetett számítani, hogy a formátum 2024-ben nem tér vissza.

hirdetés

Az RTL Magyarország azonban péntek este bejelentette, hogy 2024-ben is új évaddal jelentkezik A Konyhafőnök. A nyeremény ismét 10 millió forint lesz és a gasztroreality a tavalyi évhez hasonlóan most is civil változattal tér majd vissza. A produkcióba való jelentkezés is elindult, melyet az alábbi oldalon várnak.

Mivel A Konyhafőnök új szezonjába a jelentkezés még csak most indult, egészen biztosan nem a tavaszi időszakban kerül képernyőre, hanem az év második felében lehet majd rá számítani.

hirdetés

Simán lement az RTL+-on a szexuális zaklatás felvétele - ezt tudni eddig a VV botrányról

Megszűnhet a Mentorház az X-Faktor idei évadában

Meghalt Bob Newhart, az Agymenők sztárja

ValóVilág: Szexuális erőszak miatt nyomoz a rendőrség

Megérkezett magyar szinkronnal az egyik streaming szolgáltatóra a 2024-es Zorro sorozat

Még júliusban véget ér a ValóVilág az RTL+-on és a Coolon