A múlt heti részletes nézettségi adatokról itt írtunk, ahol látszik, hogy a Survivor hétfőtől csütörtökig 18-49-ben 16-17 százalékos közönségarányt szállított. Pénteken azonban megerősödött és 19 százalékot hozott, ami már jó eredménynek számít. Hétfőn aztán az újraosztás adása 21,2-t, kedden viszont a sima rész 19,6 százalékot hozott, melyek kiváló eredmények. A múlt héten már sokan temették a realityt, de ha tudja tartani a 19-20 százalék körüli eredményeket akkor még lehet sikeres. A vele egy időben látható Séfek séfe hétfőn, 13,4-et, kedden pedig 14 százalékot produkált.

Az Áll az alku a múlt hét második feléhez képest kicsit visszaesett: 13,5 és 12,7 százalékot produkált. Az Éjjel-Nappal Budapest 17,3-at és 16,1-et, a Drágám, add az életed! 12,2 és 7,1-et, és a Barátok közt 14,5-t és 16,3-at. A keddi eredményekhez fontos hozzátenni, hogy 8,5 százalékot hozott a foci az M4-en, mely 21 órakor kezdődött.

A grafikon azt mutatja, hogy az egyes műsorokat mennyien nézték élőben, míg a szövegben felsorolt adatok a már a felvételről történő megtekintéseket is tartalmazzák. A grafikon kattintásra nagyítható.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Gólkirályság 2. évada az RTL-en

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel