A 2017 év elején mutatta be a TV2 a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című családi kvíz-show-t, mely ősszel új részekkel folytatódott. A tévéadó idén elkészítette a műsor továbbgondolt változatát, mely a Vigyázat, szülővel vagyok! címet kapta, és most tavasszal látható a TV2-n. Ez a két, gyerekekkel készült vetélkedő után egy újabb produkció érkezik a TV2-re. Az új műsor eredetije egy 2018-as angol formátum, a What Would Your Kid Do?.

A műsorban a gyerekeket a szüleik különféle helyzetek elé állítják, a gyerekek azonban nem tudják, hogy filmezik őket, és nem egy szokásos napot töltenek például az iskolában. A műsorban a szülők versenyeznek majd egymással azon, hogy melyikük találja-e, a csemetéjük hogyan reagál majd az adott helyzetre, megszegi-e esetleg a szabályokat.

hirdetés

Május 8-9. között rendezik meg a Media Hungary nevű tévés konferenciát, ahol több fontos tévés bejelentést is tettek. Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója elárulta, hogy melyik cég lesz az új stratégiai partnere, Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója bejelentette, hogy mikor tér vissza a Korhatáros szerelem, valamint hogy négy új tévécsatorna mellett egy vadonatúj, nagyszabású showműsor is látható lesz ősszel a TV2-n.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része